Erdoğan'la görüşen Oğuzhan Asiltürk'ün açıklamasına Saadet Partisi'nden sert tepki

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la yaptığı görüşmenin ardından partinin önemli isimlerinden Ali Aktaş'tan sert tepki geldi. Aktaş, ''Padişahlıkla mı yönetiliyoruz" diyerek tepkisini dile getirdi.

Yayınlanma: 26.01.2021 - 19:47
Erdoğan'la görüşen Oğuzhan Asiltürk'ün açıklamasına Saadet Partisi'nden sert tepki
Abone Ol google-news

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la yaptığı görüşmeye ilişkin konuştu. Erdoğan’ın açıklamalarının üzerine bir şey söylemeyeceğini belirten Asiltürk, partisinin ittifak politikası için "Açıklarsam bir bölünme meydana gelir. Ben bunu açıklamam. Ne yapacağım kalbimde durur" dedi.

Asiltürk'ün açıklamalarının ardından partinin genç isimlerinden ve son genel seçimlerde Ankara Milletvekili adayı olan Ali Aktaş, "Padişahlıkla mı yönetiliyoruz" diyerek tepki gösterdi.

Aktaş, sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:

''Oğuzhan Asiltürk, ittifaklar konusunda 'seçime bir hafta kala buna karar verilir. Ondan önce bunu açıklarsam bir bölünme meydana gelir. Ben bunu açıklamam. Ne yapacağım kalbimde durur' demiş. Padişahlıkla mı yönetiliyoruz? Partinin seçilmiş kurulları var. Bir kişi karar veremez. Saadet Partisi, tek kişinin kalbinde sakladığı görüşü açıklamak suretiyle politik kararların alındığı bir yer değildir, olmamalıdır. Saadet Partisi, krallıkla yönetilmiyor. Bir tür 'Allah'ın yeryüzündeki gölgesi' gibi hareket edilerek seçilmiş kadrolara koyun muamelesi yapılamaz.''


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler