Erdoğan'ın sözlerine Şükür'den tepki

Başbakan Erdoğan, AKP'den istifa eden Hakan Şükür için çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Şükür ise Erdoğan'a 'bizi millet getirdi' yanıtını verdi.

Erdoğan'ın sözlerine Şükür'den tepki
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 17.12.2013 - 15:16

AKP'den istifa eden Hakan Şükür için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan çok konuşulacak bir yorum geldi. Erdoğan, "Dürüstse parlamentodan ayrılır. İşin ahlaki yönü bunu gerektirir. Ama bu harkese nasip olan bir şey değil" diye konuştu.

İşte Erdoğan'ın açıklamaları...

- Böyle bir şeyi beklediğimi söylemem yanlış olur. Kendisine yakıştıramadım. Her söz sahibinindir, her söz sahibini bağlar. Bu süreç içerisinde parti genel başkanının takındığı tavır ortadadır. Partiye karşı bu tür açıklamaları yadırgadım.

- Bir insan partiden ayrılıyorsa, sadece partiden ayrılmaz. Dürüstse parlamentodan ayrılır. İşin ahlaki yönü bunu gerektirir. Ama bu harkese nasip olan bir şey değil.

 

 

'Bizi millet getirdi'

AKP'den istifa eden İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, Başbakan Erdoğan’ın kendisini hedef alan sözleriye ilgili açıklamada bulundu. Hürriyet'e konuşan Şükür şunları söyledi:

- Parlamento'dan istifa etmek şu anda kafamda yok. Orası milletin meclisi, bizi de millet getirdi... Dediğim gibi ileride daha çok konuşulacak.  


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler