Erdoğan'dan tehdit üstüne tehdit!

AKP Seçim Beyannamesi Ankara'da açıklayan Başbakan Erdoğan'ın gündeminde yine yayınlanan kasetler vardı. Erdoğan konuşmasında ses kayıtlarını yayınlayanlara tehdit üstüne tehdit yağdırdı.

Erdoğan'dan tehdit üstüne tehdit!
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 19.02.2014 - 13:32

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Arena Spor Salonu'nda AKP Seçim Beyannamesi ile belediye başkan adaylarının açıklanması dolayısıyla yapılan toplantıda konuştu.

Erdoğan konuşmasında tehdit üstüne tehdit savurdu...

Başbakan,"28 Şubat'ta bunlar yaptıklarının altında kaldılar. İnanın bugün yaptıklarının da altında kalacaklar. Kabataş'ta linç edilen başörtülü kızımızı tekrar manşetlerle linç etmenin bedelini ödeyecekler. Yayınladıkları tamamen hukuksuz ses kayıtlarının da bedelini ödeyecekler. Bürokrasidekiler de bunun hukuk içinde bedelini ödeyecek" dedi:

Erdoğan özetle şunları söyledi:

Türkiye Cumhuriyet'i Ziraat Bankası faizsiz kredi veriyor. Boşnaklara nasıl kredi verirseniz diye 1. sayfadan haber yapılıyor. Mavi Maramra'da Somali'de yapılan aynı tutum. Yeminli Türkiye düşmanları yapmaz bunların yaptığını. Ses kayıtlarının bizi esir almasına izin vermeyeceğiz. Bırakın CHP, MHP, bütün terör örgütleri kendi çukurlarında debelensinler. Hepsi bedellerini ödeyecek.


Erdoğan: Ses kayıtlarının da bedelini ödeyecekler! - VİDEO


BAHÇELİ'YE
Duvarlara zulüm 1453’te başladı sloganını yazan Türkiye düşmanlarını ecdat düşmanlarını savunmak artık ey Bahçeli sana mı kaldı? marjinal sol örgütleri, terör örgütlerini, cam çerçeve kıran sokakları ateşe veren, Dolmabahçe’de camiyi işgal edenleri savunmak sana mı kaldı? bira şişeleriyle, TC yazan, Ankara’da Türk bayrağını yakan militanları savunmak ey bahçeli sana mı kaldı?

Sizi CHP ile aynı çizgiye getiren ne? Sizi ulusalcılarla gezicilerle marjinal yapılanmalarla bir araya getiren ne? Size yapılan şantajı, tehditleri, çıkın açık açık söyleyin. İçişleri bakanımız da ben de Mersin de bütün siyasi partilerin il başkanlıklarının dinlendiğini söyledik. Bir tane CHP’li bir tane MHP’li çıkınca bizi kim dinledi, niye dinledi diye sordu mu? Niye bu kadar ilgisizler? Ne diyecekler biliyor musunuz? Siz iktidarsınız bu işin sorumluluğu sizde. Peki o zaman HSYK yasasına hem de şiddet kullanarak neden karşı çıktınız? İnternet yasasına niye karşı çıkıyorsunuz?

Bakmayın sayın Bahçeli sayın CHP'nin Genel müdürü, hiç kimse korkmasın, bizimle ilgili her gün ses kayıtları çıkıyor. Gündelik konuşmalarmımız alçakça kaydedilmiş ve her gün servis ediliyor. Zatı Aliniz de bunu her gün mecliste yapacak kadar ileri gidiyhorsunuz. Cumhurbaşkanı dinlenmiş başbakanın sıradan konuşmaları servis ediliyor. Korkmuyoruz. Ses kayıtları ile gelmedik biz. AK Parti'nin dizayn edilmesi karşısında asla boynumuzu eğmedik eğmiyoruz.

KILIÇDAROĞLU'NA

CHP'nin son iki aydır Ergenekondan bahsettiğini duyan, Silivri'den bahsettiğini duyan var mı? Allah aşkına CHP'nin içinde hiç mi aday yoktu da, gittiler en sağdan aday devşirdiler. Marjinal ülkücü CHP'li adayların reklamını yapıyor. CHP kasetlerin bedelini ödüyor. Kasetle gelirsen işte böyle kasetlerin esiri olursun, son kullanma tarihin de geçince yine kasetle gidersin olay bu. MHP genel başkanının da CHP'den bir farkı yok.

Korkmayın sayın Bahçeli, sayın CHP genel müdürü sen de korkma. İşte bizimle ilgili her gün ses kaydı ortaya çıkıyor. Gündelik konuşmalarımız edepsizce alçakça kaydedilmiş. Zatıaliniz de bunu aynı şekilde Meclis’te yapacak kadar ileri gidiyorsunuz. Ülkenin Cumhurbaşkanı, Başbakanı dinlenmiş, sıradan konuşmaları servis ediliyor. Biz korkmadık korkmuyoruz. Ses kayıtlarıyla gelmedik biz. Asla boynumuzu eğmedik, eğmiyoruz. 

Hodri meydan... Elinizde ne varsa dökün ortaya. O namus timsali geçinen gazetelere sesleniyorum. Gazeteciliğin namusundan dem vuran köşe yazarlarına sesleniyorum. İstediğiniz kaydı yayınlayın üzerinde tepinin. Sel gider kumu kalır, devran döner keser döner sap döner gün gelir hesap döner.

Toplantı öncesi ayrıntılar:

Şentop: "AKP düşmanları Türkiye düşmanlarıdır" 

Ankara Arena Spor Salonu'nda Başbakan Erdoğan'ın 'AKP Seçim Beyannamesi' ile belediye başkan adaylarının açıkladığı toplantı öncesi salon çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Salona gelen partililer polis ekipleri tarafından didik didik arandı. Partililerin yanında getirdikleri çakmak, kalem, parfüm, plastik su şişeleri gibi malzemeler polis tarafından alınarak kutulara konuldu. Kutuya konulanlar arasında bir Türk Bayrağı'nın da olması dikkat çekti. Polis tarafından yapılan detaylı aramanın ardından partililer salona giriş yaptı.

Başbakan Erdoğan salona karanfiller dağıtarak girdi. Buluşma Mustafa Şentop'un konuşmasıyla başladı. Şentop yerel seçimde Türkiye'nin önündeki çeyrek asrın belirleneceğini öne sürerek; çok tartışılacak açıklamalarda bulundu. AKP'nin geleceğinin Türkiye'nin geleceği olduğunu iddia eden Şentop, "AKP düşmanları Türkiye düşmanlarıdır" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon