Erdoğan'dan saldırıya ilk açıklama (08.04.2014)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na düzenlenen yumruklu saldırıya ilişkin açıklama yaptı.

Erdoğan'dan saldırıya ilk açıklama (08.04.2014)
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 08.04.2014 - 14:49

Başbakan Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Meclis çatısı altında gerçekleştirilen yumruklu saldırıya ilişkin bir açıklama geldi.

ERDOĞAN'DAN KILIÇDAROĞLU'NA TELEFON

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de gazetecilerin sorularını yanıtladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik yapılan saldırıyı kınadığını belirten Başbakan Erdoğan, "Demokratik parlamenter sistem içerisinde bu yollar hiçbir zaman tevessül edilecek durumlar değildir. Bunları tasvip etmek kesinlikle mümkün değildir. Şiddetle biz bu girişimleri kınıyoruz. Tabii gereği neyse bunun da yapılması kesinlikle söz konusudur. Ben bunun için de Sayın Kılıçdaroğlu'na geçmiş olsun diyorum. Ayrıca kendisine arayıp geçmiş olun diyeceğim" dedi.
 
"EMNİYET TEŞKİLATIMIZ ARAŞTIRMA İNCELEMEYİ YAPIYOR"
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırıyla ilgili kendisine gelen bir bilginin olup olmadığına ilişkin bir soruya Başbakan Erdoğan,  "Şu anda değişik bilgiler geliyor. Zaten Grubumuz gerekli açıklamayı ayrıca yapıyor. Ben de biraz sonra kendisini arayacağım, geçmiş olsun dileğinde bulunacağım" dedi. Saldırganın kimliğiyle ilgili de farklı bilgiler geldiğini belirten Erdoğan, "Şu anda önce farklı isim verdiler, şimdi Altındağ ilçesinde oturduğuna dair yeni bir isim söylediler. Şimdi Orhan diyorlar, daha önce başka isim söylemişlerdi. Tabii şu an emniyet teşkilatımız araştırma incelemeyi yapıyor" şeklinde konuştu.

Erdoğan'dan saldırıya ilk açıklama - VİDEO


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon