Erdoğan'dan 'Kanal İstanbul' açıklaması: İnadına yapacağız

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Kanal İstanbul' ile ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Engellemeye çalışıyorlar ya, Kanal İstanbul projemizin etüt kapsamında yer alan tüm teknik çalışmalar tamamlandı, diğer adımlar için de gerekli çalışmaları başlatıyoruz. Onlara rağmen Kanal İstanbul'u yapacağız, inadına yapacağız" ifadelerini kullandı.

Yayınlanma: 24.02.2021 - 18:34
Erdoğan'dan 'Kanal İstanbul' açıklaması: İnadına yapacağız
Abone Ol google-news

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP İstanbul 7. Olağan İl Kongresi'nde açıklamalarda bulundu. 

Erdoğan, ''Bu CHP'lilerden bu tür şeyleri dinlediniz mi? Bunların kitabında hizmet var mı? Biz bu millete hizmetkâr olmaya geldik, efendi olmaya değil. Şimdi beğenmiyorlar ya, engellemeye çalışıyorlar ya Kanalistanbul projemizin etüt kapsamında yer alan tüm teknik çalışmalar tamamlandı. Onlara rağmen Kanalistanbul'u da yapacağız. İnadına yapacağız. Kanalistanbul'la İstanbul nasıl güzelleşecek, İstanbul nasıl bir başka şehir olacak bunu da görecekler. Buna da alışacaklar''' ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

''HATALARIMIZ DA OLMUŞTUR''

Erdoğan, ''Hizmet mücadelesinde elbette eksiklerimiz olmuştur, belki hatalarımız da olmuştur. Hiç kimse merak etmesin, hepsi de giderilir, tamamlanır. Önemli olan ülke ve millete hizmet heyecanını, iradesini güçlendirerek sürdürmektir'' dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler