Erdoğan'dan 'Kabataş' için ilk açıklama!

Gezi direnişi sırasında Kabataş'ta başörtülü bir kadına saldırıldığı iddiasına ilişkin ortaya çıkan görüntülere Erdoğan'dan ilk yorum geldi. Erdoğan ortaya çıkan görüntülere rağmen iddiasını sürdürdü.

Erdoğan'dan 'Kabataş' için ilk açıklama!
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 15.02.2014 - 13:53

Gezi Parkı direnişi sırasında İstanbul Kabataş'ta başörtülü bir kadına saldırıldığı iddiasına ilişkin ortaya çıkan görüntülere Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan ilk açıklama geldi. Görüntülerde hiç bir saldırı olmamasına rağmen Erdoğan saldırı iddiasını yineledi. "Yaktılar, yıktılar. Başörtülülere saldırılarda bulundular, camilerimize dahi saygısızlık yaptılar" diye konuşan Erdoğan, 'paralel yapı' olarak nitelediği Gülen cemaatini de suçlayarak, "O günden bu güne sesleri çıkmayanlar şimdi bugün öyle değil böyle diye yalanlamaya kalkıyorlar" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

- Gençlere sesleniyorum; biz size böyle bir İstanbul hazırladık. Avrupa'ya gidiyorsunuz, dikkat edin Avrupa 1945'e kadar 2. Dünya Savaşı'nda neredeyse yıkıldı. Japonya'da da aynı şeyler yaşandı. Biliyorsunuz iki atom bombası yedi. O ülkeler toparlandılar. Halklarına en güzel imkanları sunmaya başladılar. Türkiye o savaşın yıkımını yaşamdığı halde bu yarışta geride kaldı. Aciz idareciler sebebiyle onlar yaptılar bizim milletimiz izlemek zorunda bırakıldı.

- Benim ülkem yıllar boyunca sadece iç geçirdi. Çünkü uçağa binmek nedir bilmiyorduk. 1994'de İstanbul'da işbaşına geldiğimizde inanın içimizde bunun ezikliği vardı. İşte onun için çok çalıştık. Londra'da Paris'te New York'ta ne varsa İstanbul'da da o olacak dedik. Orada insanlar hangi imkanlara sahipse İstanbul'da da o imkanlara sahip olacak dedik. İngiltere, Fransa, Amerika'da ne varsa bizim ülkemiz de bunlara layıktır. Eğtimde, sağlıkta, adalet ve emniyette en büyük reformları yaptık.

KILIÇDAROĞLU'NA YÜKLENDİ

- CHP'nin genel müdürü Türkiye düşmanı bir gazeteye röportaj vermiş. Diyor ki; "Türkiye kurulduğu tarihten 1071'den bu yana yüzünü medeniyete çevrilmiştir." Türkiye 1071'de mi kuruldu? "Şimdi bizi bir ülkesi haline getirmeye çalışıyorlar" diyor. Kardeşlerim şimdi bunun neresini düzenleyeceksin. Cehalet diz boyu. Güye kendince Ortadoğu'yu da aşağılıyor. Tarih bilgisi sıfır, coğrafya sıfır, din kültürü ve ahlak bilgisi sıfır, özgüven sıfırın dahi altında. Bizim ülkemizi onyıllar boyunca kara trenlere mahkum ettiler.

YOLSUZLUK OPERASYONU HAYAL ÜRÜNÜ

- Paralel yapı üçüncü havalimanını engellemek için adımlar atmadı mı? İşadamlarını hemen şüpheli sıfatıyla çağırma yoluna gitmediler mi? Kardeşlerim dün 17 Aralık dalgasıyla alakalı tutuksuz yargılama kararları çıktı, birileri rahatsız oldu. Paralel yapının borazanları rahatsız oldular. Neymiş, yargı bitmiş! Tamam da 17 Aralık'ta neredeydiniz ya? Hangi delille neler atıldı? Her şey bir senaryoydu. Bunların içerisinde AK Parti'nin kapatılmasını isteyecek kadar ileri giden, demokrasiden nasibini almamış olanlar vardı.

KABATAŞ İÇİN İLK AÇIKLAMA: ADLİ TIP RAPORUNU NERENİZE KOYACAKSINIZ

- Yaktılar, yıktılar. Başörtülülere saldırılarda bulundular, camilerimize dahi saygısızlık yaptılar. Kabataş'ta yavrusuyla beraber bir kızımıza yapılan saldırı üzerinde oynamaya başladılar. O günden bu güne sesleri çıkmayanlar şimdi bugün öyle değil böyle diye yalanlamaya kalkıyorlar. Yazık, yazık. Medya dünyasında amiral diye geçinenlere sesleniyorum, Bunun altında boğulacaksınız. Bu attığınız manşetler doğru değil. Sizler Adli Tıp raporlarını nereye saklayacaksınız, nerenize koyacaksınız. Adli Tıp Raporu'ndan bahsediyorum. Bu bayanın çoğu ile orada aldığı darbeyi ne yapacaksınız. Bunların hayatı yalan üzerine inşa edilmiştir. Aradan 8 ay geçti. Şimdi kendilerine göre yeni yeni senaryolar hazırlıyorlar. Elinde bira şişesiyle başörtülü kızlarımıza saldıranlarla paralel yapı birlikte hareket ediyor.

BAYRAĞIMIZI ATEŞE VERDİLER

- Gezi Parkı sırasında bunlar duvarlara, zulüm 1453'te başladı yazdılar. Ankara'da bayrağımızı ateşe verdiler. Bu CHP, Hakkari'de bir tane Türk bayrağı sallandıramadı. Ne kadar manevi değerimiz varsa saldırdılar. Bunlar bu kadar alçak ve hain...

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler