Erdoğan: Sen kimsin? Haddini bil

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün Adalet Komisyonu'nda yaşananlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Yargı-Sen Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu'na "Senin bir defa konuşma yetkin yok. Sen kimsin? Haddini bil" dedi.

Erdoğan: Sen kimsin? Haddini bil
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 12.01.2014 - 12:40

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, HSYK düzenlemesinin görüşüldüğü sırada TBMM Adalet Komisyonu'nda yaşanan kavga ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:

- Anamuhalefet partisi hatırlarsanız döküm halindeki şişe fırlatmıştı. Allah'tan isabet etmedi. Dün de grup başkanvekilime pet şişe fırlatıldı. Bütün bunlar ister istemez geriyor...

MECLİS'TEKİ KAVGAYA 5 GÜN İŞ GÖRMEZLİK RAPORU!

- Bir de komisyon çalışmalarına herhangi bir yetkileri olmadığı halde dışarıdan gelenlerin konuşma yapacağım diye oraya girmesi yanlış. Senin bir defa konuşma yetkin yok. Sen kimsin? Haddini bil.

AKP'LİLER EMİNAĞAOĞLU'NA SALDIRDI! İŞTE YAŞANANLAR

- Bunlar hukukçu filan değil. Oradaki samimi havayı engellemek provoke etmek istiyorlar.

"CUMHURBAŞKANI NASIL BAKAR, BİLEMİYORUZ..."

- HSYK konusunda komisyon çalışmasını yaptı. Anayasa'ya aykırılık olmadığı kararı verildi. Maddeler görüşüldükten sonra Genel Kurul'a inecek. Görüşmeler yapılacak. Aslolan zaten Genel Kurul'dur. Sonra Cumhurbaşkanı'na gidecek. Nasıl bakar onu bilemiyoruz.

YARGIYA CEMAAT GÖNDERMESİ

- Yargı millete hesap vermiyor, millete hesap veren biziz. Siz kalkar da biz bu ülkede yatırımcıların girişimcilerin önünü kesecek adımlar atarsanız, tahminler üzerinden giderseniz, herhangi bir zihniyetin temsili altında, emirlerle hareket edecek olursanız, yürütme olarak da bize bir görev düşer. Biz de onu yapmak durumundayız. Şu an yaptığımı çalışma bunun bir gereğidir.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler