Erdoğan: Genelkurmay başkanıma laf söyleyemezsin

Başbakan Erdoğan Karabük’te konuştu. Erdoğan Suriye uçağının düşürülmesini eleştiren Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi.

Erdoğan: Genelkurmay başkanıma laf söyleyemezsin
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 26.03.2014 - 15:41
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Karabük mitinginde konuştu. Başbakan Erdoğan,  "Cumhurbaşkanını, başbakanı dinlemek suçtur. Ama bunlar ajanları eli ile maalesef Cumhurbaşkanını da, Başbakanı da dinliyorlar. Şimdi bunlar CHP, MHP, BDP ile birlikte çalışıyorlar. AKP karşısında en güçlü kimse gidip ona oy veriyorlar. Pensilvanya'daki zat aynı zamanda senaristtir. Türkiye Cumhuriyeti haddini bilmezlere boyun eğmeyecektir. Türkiye Cumhuriyeti, kasetlerle, montajlarla esir alınamaz" dedi. 
 
 İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:
 
PENSİLVANYA’DA BİR ZAT TÜREDİ 
Pensilvanya’da bir zat türedi. Ne oldu. 1999’da Türkiye’den kaçtı gitti? Hani bu milleti seviyordun? Sorulduğu zaman verilen cevap şu: Pensilvanya’da inzivaya çekilmiş. İnziva için İstanbul, Konya, memleketin, Kabe, Medine olmaz mı?
 
GÖRÜŞMELERİ DÜŞMEYE BAŞLADI  
 
Bak şimdi uluslararası istihbarat örgütleriyle görüşmeler düşmeye başladı. Bu hoca mı, istihbarat şefi mi?
 
CUMHURBAŞKANI’NI, BAŞBAKANI DİNLEMEK SUÇ
 
Cumhurbaşkanı’nı, Başbakanı, bakanları dinlemek suçtur. Ama bunlar ajanları eliyle Cumhurbaşkanı’nı da Genelkurmay Başkanı’nı da dinlediler.
 
ÖLÇÜ ŞU: AK PARTİ’YE KARŞI KİM GÜÇLÜYSE ONA OY VERİN
 
Şimdi bunlar CHP, MHP, BDP ile beraber çalışıyor. Ölçü AK Parti karşısında en güçlü olan kimse gidin oyu ona verin.
 
HZ. CEBRAİL’İN İŞLERİ BİTTİ DE PARTİ Mİ KURACAK
 
Bu Pensilvanya’nın derdi bu değil. Bizim derdimiz bu. Adam çıkmış şunu söylüyor. Savaş Ay’la bir söyleşi yapıyor. Söyleşide ‘bir kez oy kullandığını’ söylüyor. Ardından ‘Hz. Cebrail’i çok severim. Cebrail gökten inse parti kursa ona bile oy vermem’ diyor. Sen ne biçim hocasın. Hz. Cebrail’in bütün işleri bitti de parti mi kuracak. Şu hale bak.
 
BEN BOŞUNA BUNLARA 'HAŞŞHAŞİ’ DEMİYORUM 
 
Bizim dinimizde meleklere iman var. Teşbih, benzetme hata kabul etmez. Bu nasıl benzetme. Bu Pensilvanya’daki zat senaristtir. Bütün senaryolar ona gider, onun onayını alır. Peygamberimizi miraçtan indirip, kamyonete bindirdiler. Böyle saçmalık olur mu? Ben boşuna bunlar haşhaşidir demiyorum. Bunlar böyle. Türkiye Cumhuriyeti bu haddini bilmezlere boyun eğmeyecektir. Kasetlerle, montajlarla, şantajlarla esir alınamaz Türkiye Cumhuriyeti.
 
İSTİKLAL MARŞI’NI OKUYANI BEĞENDİNİZ Mİ?
 
Bayrak reklamı nasıldı? Beğendiniz mi? İstiklal marşı nasıldı? Okuyanı da beğendiniz mi?
Karabük seçimlerini kazandığınız zaman teşekküre, tebriğe geliyoruz. Geldiğimizde onu söyleriz. (İstiklal Marşı söyle sloganlarına)
 
OKYANUS ÖTESİ KASET ÜRETİYOR, BAHÇELİ PAZARLIYOR
 
MHP’nin gizlice görüntüleri çekildi. Bazıları Meclis’ten çekildi. O zaman Bahçeli bu okyanus ötesine verdi veriştirdi. Ama bugün bakıyorsunuz MHP okyanus ötesinin dizinin dibine oturdu, onun müridi oldu. Okyanus ötesi kaset üretiyor, Bahçeli pazarlıyor. Okyanus ötesi montaj yapıyor, MHP tezgahında onu pazarlıyor. CHP de aynısını yapıyor.
 
GEZİCİLERE SAHİP ÇIKIYOR
 
Bakıyorsunuz MHP Genel Başkanı çıkıyor, CHP’nin avukatlığını yapıyor. CHP’nin Genel Başkanı bozkurt işareti yapıyor. 
Camiye hakaret eden Gezicilere, marjinal sol örgütlere sahip çıkıyor
CHP’nin Genel Başkanı teşkilatında adam kalmamış eski MHP’lileri aday yapıyor
 
BUNLAR TWITTER’IN AVUKATI
 
Bunlar Doğu’da ve G.Doğu’da da BDP’yi destekliyor. Oyun çok büyük. Bu MHP, CHP, Pensilvanya, Suriye’de zalim Esed’in, Mısır’da Sisi’nin, 28 Şubatçıların, DHKP-C gibi eli kanlı terör örgütlerinin, Twitter gibi Türkiye’nin kanunlarını tanımayan şirketlerin avukatı. Ama bir tek Türkiye’nin avukatı değil.
 
GENELKURMAY BAŞKANIMIZA LAF SÖYLEYEMEZSİN
 
Suriye uyarıldığı halde uçağı sınırımıza girdi. Angajman kurallarını da ikaz edince bir uçak çekip gitti, diğeri de uymayınca uçaklarımız da o uçağı vurdu
Suriye tarafı açıklama yapmadan CHP genel Başkanı Suriye lehine açıklama yaptı.
Sen benim Genelkurmay başkanıma bunları söyleyemezsin. Önce haddini bileceksin
Geçen yıl Reyhanlı’da 53 kardeşimizi öldürdüler. Arkasından CHP’yi Esed’e götürenler çıktı. Hala CHP, zalim Esed’in yanında yer alıyor
 
UTANMASA SURİYELİ PİLOTLAR İÇİN DE ‘EKMEK ALMAYA GİDİYORDU’ DİYECEK
 
Şimdi CHP’nin genel müdürü var ya utanmasa Suriyeli pilotlar için de ‘ekmek almaya gidiyordu’ diyecek
Bunlarda yalan gani. Hayatı yalan üzerine bina edilmiş. Türkiye bunlara bırakılmaz.
 
FİLYOS LİMANI PROJESİNİ HAYATA GEÇİRİYORUZ
 
Geliyorum önemli bir müjdeye. Yıllardır beklenen Filyos Limanı Projesi’ni nihayet hataya geçiriyoruz. Mendirek ve diğer bölümleri düşündüğünüzde Karabük, Zonguldak ve Bartın başta olmak üzere tüm bölgenin çehresi değişecek. 15 bin ilave istihdam olacak. Bundan en karlı Karabük çıkacak.
 
YENİÇERİ KIYAFETLİ KARŞILAMA
Başbakan Erdoğan'ın Karabük'e gelişi sırasında AKP il teşkilatı Başbakan Erdoğan'a özel bir karşılama hazırladı. Yeniçeri kıyafetleri ile gelen atlılar, Başbakan Erdoağn'ın aracına miting alanına kadar eşlik etti.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon