Erdoğan dinlemelere sağır dilsiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan; Alman Der Spiegel dergisinin, 'ABD ve İngiltere de Türkiye’yi dinledi' haberine ilişkin tatmin edici bir yanıt vermeyerek 'Liderler bir araya geldiğimizde bu konuyu değerlendireceğiz' açıklamasını yaptı.

Yayınlanma: 01.09.2014 - 11:30
Abone Ol google-news

Recep Tayyip Erdoğan; Cumhurbaşkanı olmasının ardından gerçekleştireceği ilk yurtdışı seyehati öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı...

Çözüm süreci

Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'in 'Çözüm süreciyle ilgili bilgi sahibi değiliz' açıklamasıyla ilgili: 'Bu konuyu değerlendireceğiz' açıklamasını yaptı.

Polislere operasyon

17 Aralık süreciyle ilgili bu sabah polislere yapılan operasyonlarla ilgili 'Bu bir sürecin devamı. Sonraki süreç yeni yeni ortaya çıkacak. Yeni bilgi ve belgeler olabilir' diyen Erdoğan 'Kimler tutuklanır bilemiyoruz. Süreci takip edeceğiz' açıklmasını yaptı.

Amerika'nın Türkiye'yi dinlemesi

Erdoğan; Alman Der Spiegel dergisine göre, 'ABD ve İngiltere de Türkiye’yi dinledi' haberine ilişkin;

'Amerika, Almanya'yı dinlemişti. Almanya'da Amerika'yı...Onların arasında ciddi bir hesaplaşma durumu söz konusu. Liderler bir araya geldiğmizde bu konuyu değerlendireceğiz. İstihbaratı güçlü olan ülkeler dinleniyor biliyorsunuz.... Önümüzde NATO toplantısı var. Konuşacağız. Dünya basınını tehdit eden açıklamaları kontrol altına almaları gerek.' değerlendirmesinde bulundu.

 

 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler