'Engellediğimiz görüntüleri yayınlayın'

Başbakan Erdoğan, CHP'ye 'Maden kuralsızlık bu noktaya geldi eski gelen başkanın internete verilen o görüntüleri de yayınlayın. CHP'li başkanlıkların rüşvet pazarlıklarını yayınlayın' dedi.

'Engellediğimiz görüntüleri yayınlayın'
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 18.02.2014 - 11:52

Başbakan Erdoğan partisinin grup toplantısında konuştu.İşte Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

- İstanbul'da 3.5 km uzunluğunda üç istasyonu açarak sarıyer'i Yenikapı'ya bağladı. Tarihi eserleri ortaya çıkarmak için büyük hassasiyet gösterdik. Kazılar sayesinde İstanbul'un bilinen tarihi 8500 yıl öncesine kadar belirlenmiş oldu.

Erdoğan: Engellediğimiz görüntüleri yayınlayın! - VİDEO

- Yetişemedikleri üzüme korku diyorlar. CHP'den İstanbul'u aldığımızda Haliç kokudan geçilmiyordu. Şimdi tertemiz Haliç, balık tutuyorsunuz ve demiyorsunuz: Bu balığı burdan nasıl tutuyoruz?

- İnternete sansür getiriyorlar diye yaygara kopartıyorlar. dün 100 bin öğrecimiz evlerine tablet bilgisayarlarla gitti. Bu iktidara nasıl 'internete karşısınız' yaftası yapıştırılıyor. Palazalarda atılan manşetlerle halkın yaşamı birbirini tutmuyor. Dünyanında belil odakları bu yayınları kaynak göstererek haber yapıyorlar. Bunları yapmış insanlara sansürcü derseniz, diktatör derseniz bu halk bu çamuru atanların yüzüne çarpar.

'Arkadaşımızın çocuğunun başına geldi'

- Burada internetin nasıl bir tehdit olduğu görülmesi açısından bir çalışma arkadaşımızın çocuklarının başına geleni anlatmak istiyorum. 12 13 yaşlarında iki çocuk internette gezinirken bir ekran görüntüsü çıkıyor. Bu görüntüde çocuklardan birinin resmi var. Yani evdeki bilgisayara girilmiş. Sizi tanıyoruz biz MİT'iz, polisiz diyerek verilen bir hesaba para yatırılmasını talep ediyorlar. Çocuklar korkuyla arayıp babalarını arıyor. Ve olay tespit ediliyor. Biz bunlara tedbir alınca birileri sansür türküsü söylüyor. Bizi anne babalar ve öğrenmenler anlıyor.

İşte bu zihniyet sokağa döküldü. Sansür türküsü söyledi. Çocuk kadar kızın eline o pankartı tutuşturdular. 2011'de sokağa dökülenler şimdi de aynısın yapıyor. Sadece şantaj ve tehditeler karış önlem alıyor. Unutmayın neşter doktorun eline hayat kurtarır, katilin elinde can alır. Bundan en çok yayarı da CHP veMHP görecektir çünkü onlar kaset şantajlarıyla dizayn ediliyor. CHP ve MHP içten içe bu düzenlemeyi de destekliyor ama paralel devletten çekindiği için bir şey diyemiyor.

'Cesaretiniz varsa...'

- CHP genel müdür geçen hafta grup toplantısında yasadışı ses kayıtlarını dinletti. Maden kuralsızlık bu noktaya geldi ben burdan CHP'ye çağrıda bulunuyorum. Arkanızdaki perdeden eski gelen başkanın internete verilen o görüntüleri de yayınlayın. Aynı şekilde madem ahlakı ayaklar altına aldınız. CHP'li başkanlıkların rüşvet pazarlıklarını yayınlayın. Bugün de cesaretiniz varsa patronunuzun ananaslı ugandalı ses kayıtlarını yayınlayın. Açın o beddua görüntülerini hocanız dua etsin siz de CHP grubunda hep beraber amin diyin.

Kabataş görüntüleri

- Medya tarihinin en aşağılık linç girişimi yapılıyor. Bir kadıncağız, açık söyleyeceğim bizim Bahçelievler Belediye Başkanımızın gelini. Kabataş’ta 6 aylık çocuğu ile linç girişimine maruz kalıyor.  Darp izlerini belgeliyor. Malum gazeteler aynı yerden emir alarak genç bir kadın üzerinden linç kampanyası başlatıyor. Sizin vicdanınız bu kadar mı? Aynı hadise sizin çocuklarınızın başına gelseydi böyle mi yapacaktınız? 8 Mart Dünya Kadınlar günü yaklaşıyor. Hangi yüzle kadın haklarını savunacaksınız. Şiddet uğrayan kadın görüntü kaydıyla mı gelecek? Ortada ifade var, Adli Tıp raporu var. Bunlar çıkmışlar olayın nasıl olmadığını ifade etmeye çalışıyorlar. O kadın başörtülü olmasaydı bu linç olur muydu? Bunu yapanların ilkeleri yok. Amaca ulaşmak için her yol meşru… Gerektiğinde Hz. Peygamberi Miraç’tan indirip kamyonete bindiriyorlar.

- Gezicilerle paralel örgütün patronu bir. Milli iradeye karşı birlikte operasyon yürütüyorlar.

- Biz bunları 28 Şubat'taki manşetlerinden de tanırız. ‘Beceremiyorsunuz artık bırakın’ manşetini bu millet unutmayacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler