El ele ilk fotoğraf

Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç bu kez kaçmak yerine mekanı el ele terk etti.

Yayınlanma: 07.01.2014 - 11:38
Abone Ol google-news

‘Küçük Sırlar' dizisindeki başarılı oyunculuğunun ardından kendisinden söz ettirmeye başlayan ve dikkatleri üzerine çeken Merve Boluğur, geçtiğimiz sezon ‘Kuzey Güney' dizisiyle karşımıza çıkmıştı. Canlandırdığı karakterin yanı sıra, yine güzelliğiyle de herkesi kendisine hayran bırakan Merve Boluğur, aşk hayatı ile gündemden düşmüyor.

Televizyon dizilerinde görmeye alıştığımız Merve Boluğur, geçtiğimiz yaz Bodrum’da görüntülendiği popçu Murat Dalkılıç’la ilişki yaşadığını aylar boyunca saklamıştı. Gazeteport'un haberine göre Muhteşem Yüzyıl’ın Nurbanu Sultan’ı Merve Boluğur, yeni yılın ilk gününde sevgilisiyle fotoğrafları çekilince aşkını gözler önünde yaşama kararı aldı.

2014 yılının ilk aşk bombasına imza atan sevgililer, Etiler’de bulunan bir restoranda Murat Boz- Eliz Sakuçoğlu ikilisiyle akşam yemeği yedi. İkili, bu kez kaçmak yerine mekanı el ele terk etti.

Boluğur, daha önce Sezen Aksu’nun oğlu Mithat Can’la birlikte anılıyordu. Adı Mithatcan Özer ve Esat Yontuç’la aşk dedikodularına karışan Merve Boluğur, Murat Dalkılıç’la adeta mutluluk pozu verdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler