Eğitim merkezi alev alev yandı

Konya'da konuşma bozuklukları üzerine eğitim veren bir kursta henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü.

Yayınlanma: 08.11.2013 - 10:20
Abone Ol google-news

Yangın, saat 03.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Beyhekim Mahallesi Kazaruni Sokak içerisinde bulunan bir işhanının 3'ncü katında çıktı. İddiaya göre konuşma bozuklukları üzerine eğitim veren kursun salon bölümünde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

ALEV ALEV BÖYLE YANDI - FOTO GALERİ

Yangın kısa sürede diğer odalara sıçradı. Çevredeki vatandaşlar tarafından polis ve itfaieye ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına hemen müdahale etti. Alevler kısa süre sonra kontrol altına alınarak tamamen söndürüldü. Yangın esnasında diğer odada uyuduğunu belirten eğitimci İsmail Selçuk şunları söylediö Gece uyurken bir baktım içerden dumanlar yükseldi. Ondan sonra kendimi dışarı attım. Odaya bir girdim heryer duman. Burası konuşma bozuklukları üzerine eğitim veren bir eğitim merkezi. Yangının neden çıktığını bilmiyorum. Elektirikleri kesip kendimi hemen dışarı attımö dedi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler