Dünya liderleri Erdoğan'ı teğet geçti... Obama sakız çiğnedi
Türkiye'nin ev sahipliği yaptığı G20 Liderler Zirvesi'nde dün Erdoğan'ı es geçen liderlerin ABD Başkanı Obama'nın elini sıktığı görülmüştü. Bugün ise Erdoğan'ın konuşma yaptığı sırada Obama, Erdoğan'ın konuştuğu sırada sakız çiğnerken görüntülendi. Obama'nın sakız çiğnemesi sosyal medya kullanıcılarını epeyce meşgul etti.

G-20 zirvesinin çalışma yemeği toplantısı başlarken Erdoğan katılan liderlere bir konuşma yaptı. Erdoğan o konuşmada, "Paris'teki terör saldırıları bize bir kez daha hunharca hatırlattı ki terörizm, Suriye'deki savaş ve sığınmacı krizi gibi küresel sorunlar, gerçekten küresel cevapları gerektiriyor" demişti.
Erdoğan'ın konuşması sırasında Barack Obama ise sakız çiğnedi. Üstelik Obama'nın bu davranışı ilk de değil.
DÜNYA LİDERLERİ ERDOĞAN'I TEĞET GEÇTİ
Dünya liderlerinin dün bir araya geldiği Antalya'da düzenlenen G20 Liderler Zirvesi'nde, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan 'başkanlığında' aile fotoğrafının çekileceği alana geçilirken, liderlerin Erdoğan'ı es geçerek ABD Başkanı Obama'nın elini sıktığı kameralara yansıdı.

En Çok Okunan Haberler
-
İmamoğlu ve Candaş Tolga Işık arasında diploma diyaloğu
-
Küçükkaya'dan 'ROK' krizine yeni yorum!
-
Sürücüler dikkat! Beyaz far tarihe karışıyor...
-
'Canından bezdirdiler, istifa etmek zorunda kaldı'
-
Başsavcılığın acelesi var!
-
'Son kabadayı' olarak biliyordu: Koğuşunda ölü bulundu
-
Erdoğan'dan flaş 'DEM Parti' açıklaması
-
Acun Ilıcalı'dan 'İmamoğlu' açıklaması
-
İmamoğlu'na üçüncü 'salon' engeli!
-
Son seçim anketinde büyük fark