Düğün kana bulandı: 1 ölü

Batman'ın İpragaz Mahallesi'ndeki açık havada yapılan düğüne kimliği belirsiz kişiler tarafından otomobilden rastgele ateş edildi.

Yayınlanma: 02.11.2013 - 23:00
Abone Ol google-news

Batman İpragaz mahallesinde bir grup, bir düğüne silahlı saldırıda bulundu. Saldırı sonucu bir kişi yaşamını yitirdi, çok sayıda yaralı var. Dicle Haber Ajansı muhabiri, saldırganların ‘Hizbullah yanlısı’ kişiler olduğunu ileri sürdü.

Batman Petrol Mahallesi’nde bir düğünde, HÜDA-PAR üyesi olduğu iddia edilen bir grup ile BDP 'li gençler arasındaki gerilimde açılan ateş sonucu 2 çocuk babası Özcan Temel isimli yurttaş olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kavgada Met Kasar adlı gencin ise ağır yaralandığı belirtildi. Temel'in cenazesi Özel Medikal Hastanesi’ne kaldırılırken, ağır yaralı Kasar ise Batman Bölge Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Kavganın nedeni henüz öğrenilemezken mahallede gerginliğin devam ettiği belirtildi.

'SİLAHLA BİLDİRİ DAĞITMAK İSTEDİLER'

Bir diğer iddiaya göre, Hizbullahçılar silahlı şekilde düğüne giderek bildiri dağıtmak istedi ve düğün sahibinin izin vermemesi üzerine ateş açıldı. DİHA muhabiri Serkan Kurt da, Twitter hesabından, Hizbullahçılar tarafından düğüne saldırıda bulunulduğunu, yaşamını yitiren kişinin Kürt hareketine mensup olduğunu ve gerginliğin sürdüğünü belirtti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler