'Dexter', ekranlara geri dönüyor!

2006–2013 yılları arasında yayımlanan "Dexter", yedi yılın ardından ekranlara geri dönüyor. Michael C. Hall’un Dexter rolüne geri döneceği dizini, 10 bölümlük yeni sezonuyla Amerikan kanalı Showtime ekranlarında yayımlanacak.

Yayınlanma: 15.10.2020 - 08:35
Abone Ol google-news

İlk olarak 1 Ekim 2006'da Showtime kanalında gösterilmeye başlayan Amerikalı drama dizisi "Dexter", geri dönüyor.

Sosyal medya hesabından attığı bir tweet ile dönüşünü duyuran "Dexter", 23 Eylül 2013 tarihinde yayınlanan final bölümü ile izleyicilerine veda etmişti.

Michael C. Hall, dizinin yeni sezonu için Dexter rolüne geri dönüyor. Dizinin ilk dört sezonunda yaratıcı olarak yer alan alan ve Emmy’e aday olan Clyde Phillips de "Dexter"ın yeni sezonda ekipteki yerini alacak. Michael C. Hall ve Clyde Phillips, aynı zamanda dizinin yürütücü yapımcılığını da üstlenecek.

10 bölüm şeklinde Showtime kanalında yayınlanacak olan dizinin yeni sezonu, önümüzdeki yılın sonbaharında izleyici ile buluşacak. Dizinin yeni sezonunun çekimleri ise önümüzdeki yılın ilk aylarında başlayacak.

İlk olarak yayımlandığı 2006 yılından bu yana geniş hayran kitlesine sahip Amerikan dizisi Dexter yedi yıllık aranın ardından ekranlara geri dönüyor.

10 bölümlük yeni sezonuyla dizi Amerikan kanalı Showtime ekranlarında yayımlanacak.

Dizinin 2021 sonbaharında seyircisiyle buluşmasının muhtemel olduğu belirtiliyor.

Showtime'ın eğlence bölümü başkanı Gary Levine, yaptığı açıklamada, "Bu benzersiz karakteri ancak diziye layık olabileceğini düşündüğümüz yaratıcı bir yaklaşım bulabilirsek tekrar ziyaret ederdik. Başyapımcılar Clyde Phillips ve Michael C Hall'un da bunu bulduğunu söylemekten dolayı çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

James Manos Jr.'ın senaryosunu yazdığı dizideki ana karakter Dexter Morgan'ı ise Michael C. Hall canlandırıyordu.

Popüler Amerikan drama dizilerinden biri olan "Dexter"da baş karakter Dexter Morgan, Miami Metro Polis Departmanı’nda çalışmaktadır. Kendisi bir kan sıçrama analizcisi olarak görev yapmaktadır. Ancak Dexter Morgan’ın bilinmeyen gizli bir yaşamı daha vardır. Kimsenin bilmediği bu gizli hayatında bir seri katil olarak yaşamaktadır.

Bu esrarengiz hikaye, Darkly Dreaming "Dexter" adlı romandan uyarlanmıştır. Darkly Dreaming "Dexter" romanı, Jeff Lindsay’ın "Dexter" romanlarının ilkidir. Ancak dizinin ilerleyen dönemlerdeki sezonları, tamamen romandan bağımsız bir şekilde hazırlanmıştır. Dizinin ilk bölümünü yazan James Manos uyarlamalarla ilgilenmiştir.

Kaynak: Filmloverss, BBC Türkçe


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler