Çorum'da koronavirüs alarmı: Ölenlerin sayısı hızla artıyor

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs, Çorum’da hız kesmeden yayılmaya devam ediyor. Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalar ve alınan tedbirlere rağmen Çorum'da koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı hızla artıyor.

Yayınlanma: 12.09.2020 - 23:03
Çorum'da koronavirüs alarmı: Ölenlerin sayısı hızla artıyor
Abone Ol google-news

Kentte alınan tedbirlere uyulmaması nedeniyle koronavirüsün yayılma hızında artış yaşanıyor.  Normalleşme süreci ve Kurban Bayramı'ndan sonra tırmanışa geçen vaka sayılarının ardından hayatını kaybedenlerin sayısı da buna parelel olarak hızla artıyor. Dün kentte koronavirüsten 15 kişi yaşamını yitirirken, bugün de 6 kişinin hayatını kaybettiği bilgisine ulaşıldı.

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, geçen hafta kentte 4 bin 369 kişinin evde izolasyonu sürerken, 227 hastanın yatarak tedavi gördüğü, 22 hastanın yoğun bakımda tedavisi sürdüğü ve 7 hastanın da entübe olduğunu açıkladı.

Çiftçi, koronavirüs sebebiyle hayatını kaybedenlerin sayısını ise 52 olarak açıkladı. Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nde tedavileri devam eden hastaların bir kısmı daha hayatını kaybetti.

11 Eylül 2020 Cuma günü 15 hastanın hayatını kaybettiği kentte 12 Eylül Cumartesi günü de 6 kişinin yaşamını yitirmesiyle, son iki günde hayatını kaybedenlerin sayısının 21'e yükseldi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler