Cimbom transferi resmen açıkladı

Galatasaray sonunda ara transfer döneminde Alex Telles'i transfer etti. Galatasaraylı taraftarların günlerdir beklediği Alex Telles transferi sonunda gerçekleşti. Alex Telles'in kulübü genç oyuncunun Galatasaray'a transfer olduğunu resmen açıkladı.

Cimbom transferi resmen açıkladı
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 16.01.2014 - 22:05

Galatasaray Alex Telles transferini sonunda bitirdi. Galatasaray sonunda ara transfer döneminde Alex Telles'i transfer etti. Galatasaraylı taraftarların günlerdir beklediği Alex Telles transferi sonunda gerçekleşti. Alex Telles'in kulübü genç oyuncunun Galatasaray'a transfer olduğunu resmen açıkladı.

 Galasaray Alex Telles transferinde nihayet mutlu sona ulaştı. Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'nin Borsa İstanbul'a gönderdiği ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Alex Nicolao Telles ve kulübü Gremio Foot-ball Porto Alegrense ile oyuncunun transferi için resmi görüşmelere başlanmıştır" denildi.

Brezilyalı sol bekin forma giydiği Gremio da, resmi Twitter hesabından Telles'in G.Saray'a transferine onay verdiklerini ve Telles'in sarı kırmızılılarla sözleşme imzalamak üzere kamptan ayrıldığını açıkladı. Gremio, genç oyuncunun takım arkadaşlarıyla vedalaştığı fotoğrafını da paylaştı.