CHP'den Erdoğan'a istifa çağrısı!

CHP MYK olağanüstü toplanmıştı.Parti adına açıklamayı yapan Haluk Koç "Yolsuzluğun ve kirliliğin merkezindeki bir parti ve hükümet meşruiyetini kaybetmiştir." dedi.Ek olarak Erdoğan'ı istifaya davet etti.

CHP'den Erdoğan'a istifa çağrısı!
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 24.02.2014 - 23:51

CHP MYK'sı olağanüstü toplandı.Toplantı bitmedi ama parti adına açıklama yapan Haluk Koç, "pisliğin ve kirliliğin merkezinde olan bir kişinin, bir partinin,bir hükümetin, CHP nezdinde meşruiyetini kaybettiğini" vurguladı.

Haluk Koç sözlerini devam ettirerek, ”Hırsızlık ve rüşvet olaylarının altında ezilen bir Başbakan şu andan itibaren istifa etmek zorundadır. Pislik örtülmek istenmektedir. Kirlilik örtülmek istenmektedir. Başbakan kendisine ulaşılmasını engellemek istemektedir.

Türkiye yolsuzlukla olan sınavını geçecektir. Bu saatten sonra bu hükümetin hırsızlıkla yolsuzluka malul olan kişi tarafından yönetilmeyeceğini açıkca belirtmek gerekmektedir.

Hükümet bu saatten sonra meşruiyetini yitirmiştir. Hırsızlık ve rüşvet olaylarının altında ezilen bir Başbakan şu andan itibaren istifa etmek zorundadır. Başbakan Erdoğan derhal istifa etmeli. Genel Başkanımız yarın 13.30'da CHP Grup Toplantısında konuyla ilgili detaylı açıklama yapacaktır” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon