Çerçioğlu, Aydın’da 3. kez belediye başkanlığını kazandı

Aydın Büyükşehir Belediyesi koltuğuna 3. kez oturmayı başaran CHP’li Özlem Çerçioğlu, kadın ve çocuklara yönelik pozitif ayrımcı çalışmalarının yeni dönemde de süreceğini, üreticiyi kalkındırmaya devam edeceklerini söyledi.

Yayınlanma: 04.04.2019 - 22:05
Abone Ol google-news

Çerçioğlu, seçim sonuçlarının tüm Türkiye’ye umut olduğunu vurgulayarak “Baharın 5 yıl boyunca kalması gerekiyor. İyi performans sergilenirse neden iktidar olmayalım” dedi.

‘Kimse aç uyumaz’

Gazetemize konuşan Çerçioğlu, 3. kez seçilmesi nedeniyle tüm Aydın halkına teşekkür ederek “Herkesin başkanıyım” mesajını verdi. Geçen 10 yılda herkese eşit davrandığını, pozitif ayrımcılığı yalnızca kadın ve çocuklara yaptığını belirterek, “Önümüzdeki dönemde de bu devam edecek. Her belediye bakanı gibi altyapıya önem vereceğim. Ama sosyal projeler daha önemli. Aydın’da kimse yatağa aç girmez. Kurduğumuz kadın kooperatifini, üreticiyi desteklemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Yurttaşların ekonomik krizden ötürü farklı bir seçim yaptığını, doğru isim ve projelere oy verdiğini vurgulayan Çerçioğlu, bundan sonra 4.5 yıl seçim olmayacağına dikkat çekti. Bu sürede kazanan yerel yönetimlerin performanslarının ön plana çıkacağını belirterek “4.5 yıl sonra seçim olacak. Önümüzde daha çok süre var. Önemli olan kazanan belediyelerin performansları. Kentte insanların yüzlerinin gülmesi için çalışacağız” yorumunu yaptı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler