"Cemaat kaçacak delik arayacak"

Başbakan'ın başdanışmanı Yalçın Akdoğan, yerel seçim sonuçlarıyla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Abone Ol google-news
Yayınlanma: 02.04.2014 - 09:35

Yenişafak gazetesinde Yasin Doğan mahlasıyla yazılar yazan Başbakan'ın başdanışmanı Yalçın Akdoğan muhalefetin büyük yenilgiye uğradığını yazdı.

Köşesinde seçim sonuçlarını değerlendiren Akdoğan, cemaatin ve özellikle CHP'nin halktan büyük şamar yediğinin altını çizdi. Tapelerin, ses kayıtlarının muhalefette "kazanıyoruz" hissi uyandırdığını ama çok büyük yenilgi aldıklarını söyleyen Akdoğan cemaat-CHP işbirliğinin de bir sonuca ulaşmasının mümkün olmadığını yazdı.

Kılıçdaroğlu'nun asıl derdinin Cumhurbaşkanlığı seçimini de kaybedecek olduğunu görmesinin olduğunu belirten yazar, "Statüko bloğu aynı işbirliğinde, aynı üslupta, aynı yöntemlerde ısrar ederse AK Parti çok rahat bir Cumhurbaşkanlığı seçimi geçirir." diye yazdı.

"Paralel yapı"nın vicdanının, merhametinin, kutsalının olmadığını yazan yazar, "Ancak bu hastalıklı yapı hukuk önünde hesap verdikçe ve ihanetleri mahkum edildikçe kaçacak delik arayacaklar." dedi.

Yalçın Akdoğan'ın yazısındaki o bölüm:

KAÇACAK DELİK ARAYACAKLAR

Paralel yapı gerçekten insani hiçbir erdemi, özelliği, hassasiyeti bulunmayan bir makinaya benziyor. Onun için her yol mübah… Ne vicdanı var, ne ahlakı var, ne herhangi bir kutsalı var. Bu makinenin dişlisi olan insanların bireysel özellikleri hiçbir anlam taşımıyor. Kendileri için haram gördüklerini bu makine için helal görüyorlar. Bu yüzden yalanın, iftiranın, karalamanın dibini buldular. Kendi ülkesine ihanet edebilecek kadar akıl ve izandan uzaklar. Paralel yapının uzantısı olan twitter soytarıları ve tetikçi yazarlar kol kola girdikleri CHP gibi milletin mesajını almamakta ısrar ediyorlar. Ancak bu hastalıklı yapı hukuk önünde hesap verdikçe ve ihanetleri mahkum edildikçe kaçacak delik arayacaklar.



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon