CeBIT’te teknolojik şov

Avrasya’nın en büyük bilişim ve teknoloji platformu CeBİT Bilişim Fuarı 14’üncü teknoloji tutkunlarıyla buluştu. 18 ülkeden sektör temsilcisinin katıldığı fuarda en yeni teknolojiler ziyaretçilere tanıtıldı.

CeBIT’te teknolojik şov
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 27.10.2013 - 19:17

Bu yıl ‘akıllı kentler ve belediyeler’ temasının ön plana çıktığı fuarda günlük hayata yönelik pratik çözümler de sergilendi.

CNR EXPO’da düzenlenen CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı ve CeBIT Sinerji Zirvesi ’dört gün boyunca teknoloji severlere yeni ürünlerden teknoloji deneyimine, panellerden, akıllı kent uygulamalarına birçok alanda yenilikler sundu. Geçen yıl 94 ülkeden 144 bin ziyaretçinin katıldığı CeBIT’e bu yıl daha fazla kişinin katıldığı belirtiliyor.

CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı kapsamında başlayan, "CeBIT GreenIT Elektronik Atık Toplama Kampanyası" ile 1-1,5 ton atıl durumdaki elektronik ürünün toplanması hedefleniyor.

Türk Telekom, CeBIT’te Büyük Veri ve Bulut Bilişim çözümlerini anlatırken, Turkcell Superonline, fiber internet kosundaki deneyimlerini katılımcılarla paylaştı. Ford otomotiv sektöründeki yeni teknolojilerini katılımcılara sunarken Türksat Uydu Haberleşme ve Kablo TV AŞ, CeBIT Bilişim Eurasia 2013’te uydu ve internet hizmetlerini tanıttı.

CeBIT Sinerji Zirvesi, 2013’te çeşitli sektörlere yönelik seminer, panel, konferans ve firma sunumlarından oluşan programı konuşmacılarıyla iş dünyası ve bilişim sektörü profesyonellerine etkin bir platform yarattı.

Yeni ürünler tüketicilerle buluştu

Tayvan üretimli ileri teknoloji firmaları en yeni ürünlerini, dünya’nın önde gelen bilgi ve iletişim teknolojisi (ICT) şirketlerinin bir araya geldiği CeBIT Bilişim Eurasia 2013’te tanıttı. Tayvan Ticaret Merkezi’nin düzenlediği toplantıda Asus, Avision, DrayTek, Planet Technology Corp. ve ZyXEL yeni ürünlerini, hem tüketiciler hem de Türk şirketleriyle buluşturdu.

Asus CeBIT’te Windows 8 işletim sistemli, masaüstü bilgisayarın performansını tabletin kullanım imkânlarıyla All-in-One PC modeli ‘Transformer AIO’ ürününü tanıttı. Avision cep tarayıcı ürünü MiWand 2 Wi-Fi PRO’yu, DrayTek Corp. internet bağlantı hızınını arttıran Vigor2860 VDSL2, ZyXEL Communications Corp ise VDSL2 erişimi, ileri düzeyde Kablosuz bağlantı ve QoS işlevi sağlayan, ev ve küçük ofis/ev ofis (SOHO) kullanıcılarını hedefleyen üçlü oyun hizmetini tüketicilere buluşturdu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler