Camın önünde evleme teklifi etti, bir kova suyla ıslandı

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde halk otobüsü şoförü 26 yaşındaki Ercan Topçu, sevgilisi 20 yaşındaki Güzin Kaymaz'a, evinin önünde meşaleler eşliğinde yere kalp çizip, 'Benimle evlenir misin' yazarak evlenme teklif etti. Cama çıkan Güzin Kaymaz'ın, 'Evet' demesinin ardından annesi 44 yaşındaki Nimet Kaymaz, Topçu'nun başına bir kova su döktü.

Camın önünde evleme teklifi etti, bir kova suyla ıslandı
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 06.02.2014 - 09:54

Özel halk firmasında otobüs şoförü olarak çalışan Ercan Topçu, 5 yıl önce otobüste tanıştığı sevgilisi Güzin Kaymaz'a ilginç bir evlenme teklifinde bulundu. Gece yarısı Korubaşı Mahallesi'ndeki sevgilisinin evine 4 otobüs ve 4 otomobil ile giden Ercan Topçu, yere sprey boya ile kalp çizip, 'Benimle evlenir misin?' yazdı. Ercan Topçu, cama çıkan sevgilisine elinde çiçeği ve yanan meşaleler eşliğinde evlenme teklif etti. Güzin Kaymaz'ın, 'Evet' demesinin ardından cama çıkan annesi Nimet Kaymaz, bir kova suyu damat adayının üzerine döktü. Soğuk havada ıslanan Ercan Topçu, yanına gelen sevgilisine sarılıp söz yüzüğünü takarken, üzerine su döken Nimet Kaymaz'ın da elini öptü. Çift, daha sonra dans etti.

Çok güzel ve farklı bir evlenme teklifi olduğunu söyleyen Ercan Topçu, "Çok güzel oldu. Çok güzel bir duygu. Herkes farklı evlenme tekliflerinde bulunuyor. Ben de otobüsçüyüm ve böyle bir kutlama yapmak istedim. Herkes kendi yaptığı işle bu duyguyu paylaşmak istiyor. Ben şoförüm. Güzin de beni şoför olarak sevdi. Bu yüzden böyle evlenme teklifinde bulundum" dedi.

Güzin Kaymaz çok şaşırdığını, daha küçük bir şey beklerken, büyük bir sürprizle karşılaştığını belirtti. Nimet Kaymaz da kızının bir ömür boyu mutlu olmasını istediğini söyledi.



 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler