Bünyamin Aygün’ün objektifinden ‘Emek ve İnsan’

Borusan, gazeteci Bünyamin Aygün’ün objektifinden ‘Emek ve İnsan’ konulu bir sanal fotoğraf sergisine de ev sahipliği yapıyor.

Bünyamin Aygün’ün objektifinden ‘Emek ve İnsan’
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 01.04.2014 - 12:02

Borusan sosyal medya ile bütünleşmiş yeni web sitesini ziyaretçilerine açtı. Yıllık ortalama 400.000 ziyaretçi sayısına ulaşan sitesini “gerçeklik” kavramı üzerine kurgulayan Borusan, insan, sanayi ve güç kavramları etrafında kendini olabildiğince yalın bir biçimde yansıtmayı hedefliyor.

www.borusan.com adresinden ulaşılan sitenin anasayfasında Borusan Holding’in çalışanları, üretim gücü ve değerleri; tanınmış gazeteci ve fotoğrafçı Bünyamin Aygün’ün vizöründen yansıyor. Aygün’ün ‘Emek ve İnsan’ konulu sanal fotoğraf sergisi yenilenen web sitesinde ziyaretçilerle buluşuyor.

Yeni erişilebilir ve interaktif yapı

Kurumsal web sitelerinin durağan ve zor erişilebilir yapılarının tersine Borusan web sitesi bilgi açısından zengin interaktif bir yapı sunuyor. Aktif bir haber paylaşımına sahip “timeline” yapısı ile kuruma ait birçok haber ve video anasayfa üzerinden paylaşılabiliyor. Kullanılan HTML5 altyapı teknolojisi sayesinde mobil tabletler ve akıllı telefon modelleri üzerinden de web sitesi kolaylıkla izlenebiliyor.

Borusan, web sitesi ile ziyaretçileriyle interaktif bir etkileşim kurmayı hedefliyor. Borusan’ın yeni sitesinde canlı akışa sahip bir Twitter modülü bulunuyor. Bu sayede Borusan, takipçileri ile web sitesi üzerinden anlık paylaşımlarda bulunabiliyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon