Belediyede yeni bir Sözen

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Nurettin Sözen’in doktor olan yeğeni İbrahim Sözen iddialı projelerle Ataşehir Belediye başkanlığı için aday adaylık başvurusu yaptı.

Belediyede yeni bir Sözen
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 11.12.2013 - 15:15

“Biz Ataşehir’i vahşi kapitalizmin değil, sosyal demokrat, halkçı bir anlayışın merkezi yapmak istiyoruz” diyen İbrahim Sözen kentin bu güzel ilçesinin ihaleci anlayışın hegemonyasından ve durdurak bilmeyen betonlaşmadan kurtarıp insan merkezli bir yaşam alanına dönüştürmeyi hedefliyor. Mesleki birikim ve anlayışını da ortaya koyan İbrahim Sözen sağlıklı bir yaşamın tüm gereklerinin yerine geldiği, yaşanabilir bir Ataşehir’in diğer tüm ilçe ve kentler için de örnek olacağına inanıyor.
Sözen ve ekibi Ataşehir’in mevcut tüm sorunlarını tespit etmişler ve çözümler üzerinde de detaylı çalışmaları gerçekleştirmişler. Seçilmeleri durumunda bütün bu projeleri Ataşehir sakinleri ile birlikte, şeffaf ve katılımcı bir anlayışla tartışıp, kararlı ve hızlı bir şekilde hayata geçirmeyi hedefliyorlar. Trafik, halk sağlığı, eğitim, sosyal yaşam alanlarının iyileştirilmesi gibi başlıklarda ortaya konan projeler 21. Yüzyılın kentleşme anlayışına uygun olarak insan merkezli, kaliteli bir yaşamı ortaya koyarak Ataşehir için umut vaat ediyor.
Mart ayında gerçekleşecek seçimlerde AKP de Ataşehir ilçesini kazanmak için oldukça agresif bir çalışma yürütüyor ve Egemen Bağış öncülüğünde yürütülen bu çalışmalar da Sözen ve ekibi tarafından sıkı takipte. Sözen, Ataşehir’in AKP’nin ihaleci belediyecilik anlayışına teslim edilmemesi ve bu anlayışa karşı topyekûn halkla beraber bir mücadelenin yapılmasının şehrin ve insanların geleceği açısından önemini vurguluyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon