Bebeğin cenazesi ortada kaldı

Bayram tatilinde annesinin kendisini evde bırakması nedeniyle açlık ve susuzluktan hayatını kaybeden bebeğin cenazesi sahipsiz kaldı.

Yayınlanma: 04.11.2013 - 13:20
Abone Ol google-news

Kocaeli’nin Gölcük İlçesi’nde, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde 2 aylık bebeğini tek başına evde bırakarak ölümüne neden olduğu iddiasıyla ilkokul öğretmeni Seçil M.D. ile ilgili soruşturma sürdürülürken; ön otopsi sonucuna göre açlık ve susuzluğa bağlı ölen 'Berk' adı verilen erkek bebeğin cenazesini kimse almadı. Seçil M.D.’nin anne ve babasının Gölcük Cumhuriyet Savcılığı’na geldikleri ancak, bebeğin cenazesini almak istemediklerini söyledikleri ifade edildi. Gölcük Devlet Hastanesi Morgu'nda bulunan bebeğin cenazesinin yakınlarının yasal sürenin dolacağı yarına kadar başvurmaması halinde belediye tarafından toprağa verileceği açıklandı.

 

DNA çalışmaları devam ediyor

Geçen ay ortaya çıkan olayın ardından tutuklandıktan sonra Kocaeli’nin Gebze İlçesi’ndeki kadınların kaldığı cezaevine konulan, burada diğer tutuklu ve hükümlülerin zarar vermemesi için özel bölümde tutulan öğretmen Seçil M.D.’nin ölüme terkettiği iddia edilen bebeğin kimden olduğunun anlaşılması için DNA çalışmalarının davem ettiği, henüz kesin sonucun alınamadığı belirtildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler