Balbay toplantıya katıldı, yarınki manşeti verdi

Balbay, tahliye olduktan sonra Cumhuriyet Gazetesi çalışanları ile biraraya geldi. Eşi Gülşah Balbay ile Cumhuriyet yazı işleri toplantısına katılan Mustafa Balbay yarınki manşeti verdi.

Balbay toplantıya katıldı, yarınki manşeti verdi
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 10.12.2013 - 12:40

Mustafa Balbay, Ankara Büro'dan canlı bağlantıyla Cumhuriyet yazı işleri toplantısına bağlandı.

Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Yıldız yarınki manşeti için Balbay'ın fikrini sordu. Balbay'ın önerisi özgürlük vurgusu oldu.

 



Eşi Gülşah Balbay da Cumhuriyet çalışanlarına hep yanında oldukları için teşekkür etti.

Toplantı öncesi Ankara'da çalışanlarla baş başa görüşen Balbay burada şu konuşmayı yaptı:

“Tahliye haberini aldığımda elimde bulaşık eldivenleri vardı. Yemekten kalkmıştım. Akşam yemeğimde de zaten kuru fasülye vardı. Hatta yanında soğan yesem mi yemesem mi diye düşündüm. Zira soğan doğal antibiyotik. Ondan sonra kendime “Yeme oğlum” dedim. Çünkü tahliye olmasa bile avukatlar gelecekti. Ama süreci beklerken, pis bırakmayayım diye bulaşıkları yıkamaya başladım. Tahliye kararı çıktıktan sonra hapishane yönetimi o sırada bir şey olmaması için hemen ayrılmamı istedi. “Şimdi çıkın yarın gelir alırsınız eşyalarınızı” dedi. Ben de “Hayatta gelmem” dedim. Zaten tüm eşyaları bıraktım, ama sadece kitaplarımı koyacak yer olmadığı için çarşaflara sardım. Üç çarşaf dolusu kitabımı bugün alacaklar.

“Evde herkes gittikten sonra Deniz, Baba kalacaksın değil mi beraber uyuyacağız değil mi diye sordu.”
Bu esnada kendisini Ahmet Necdet Sezer aradı. Sezer’e ilgisi için teşekkür eden Balbay, Sezer’e “İyiyim görevimdeyim bundan sonra her şeyin daha iyi olmasını dileyeceğiz” dedi.

Cumhuriyet’in gündem masasında çaya uzanan Balbay, cezaevinde ziyareteni gelenlere ikram ettiği çayın sırrını da açıkladı. Balbay, “Çay semaverinde akşamları havuç ve domates kaynatıyordum. O yüzden benim çaylarım sebzeliydi” dedi.

BALBAY: SİYASETTE DE VARIM! - VİDEO

FOTO GALERİ-İLK İŞ ÇOCUKLARINI OKULA BIRAKTI

FOTO GALERİ-BALBAY'IN TAHLİYEDEN SONRA GAZETEDE İLK GÜNÜ

 


İşte Mustafa Balbay'ın cezaevi çıkışında yaptığı müthiş açıklama VİDEO

BALBAY'IN BABA OCAĞINDA SEVİNÇ GÖZYAŞLARI

KILIÇDAROĞLU'NDAN BALBAY'A MESAJ!

HÜKÜMETTEN TAHLİYE AÇIKLAMASI


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon