Bahçeli: Erdoğan 11 yılda çeteleşti!

MHP lideri Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan'ın 11 yılda 'çeteleştiğini' belirterek, "Mahkeme akrarını adli koluk olarak polisin yerine getirmesini engelleyenlere çete demeyeceğiz de kime diyeceğiz" diye konuştu.

Bahçeli: Erdoğan 11 yılda çeteleşti!
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 14.01.2014 - 10:35

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. AKP ve Erdoğan'a yüklenen Bahçeli, "Başbakan 11 yılda çeteleşmiştir" diye konuştu.

Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları şöyle:

- Türkiye zor günler geçirmekte. Geleceğimiz Erdoğan'ın boş kafasındaki bomboş hayallerle çarpıtılmaktadır. Erdoğan, orkide bahçelerindeki çiçeklere isim babalığı yaparken, halkımız güçlüklerle boğuşmuştur. Şov yapan iktidar, ayakkabı kutularında para 'showroom'u açmıştır.

- Başbakan ve yandaşlarına oldukça ucuz ve konforlu olan hayat şartları birçok insanımıza zalimdir. Vergi artışları vatandaşlarımızı kahretmektedir. Ekonomik yıkım her aileye nüfuz etmektedir. Enflasyon fren tutmamaktadır. Vatandaşlarımız aş yerine tabaklarına zam koymuştur.

- Dış muslukların kesilmesi döviz gelirleri ve giderleriyle aradaki farkı daha da büyütecektir. Cari açığımız ortadadır. Ekonominin çarkı dönmüştür.

- Başbakan Erdoğan ve çevresi iş ve aş üretmekten bir haberdir ama konu rüşvet olunca akıllara şaşılacak bir maharet göstermektedir. Öküzün nafakası ayakkabı kutularına saklanmıştır. Zalim iktidarın hesabını millet sandıkta görecektir.

- Başbakanın İstanbul eski Başsavcı vekilini iki kurye vasıtasıyla tehdit ettiği dahi ortaya çıkmıştır. Başbakan 11 yılda çeteleşmiştir. Mahkeme akrarını adli koluk olarak polisin yerine getirmesini engelleyenlere çete demeyeceğiz de kime diyeceğiz? AKP hükümetinin HSYK ile ilgili kanun teklifi Anayasa'ya aykırıdır. İktidar rotayı şaşırmıştır. Devlet organları kendi Anayasal sınırlarına çekilmeli.

- Devlet içinde yuvalandığı söylenilen paralel devletle mücadele savsaklanmamalıdır. Başbakan bu örgüte şimdiye kadar ne yapmıştır? Arka arkaya görevden aldığı bürokratlar bu örgütün mensupları mıdır? 16 Aralık'ta fark edilemeyen bu örgüt veya çete bir gün sonra yani 17 Aralık'ta nasıl gün yüzüne çıkmıştır?''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler