Aylin Kotil milletvekili mi olacak?

Yerel seçimlerinde İstanbul Beyoğlu'nda Belediye Başkanlığı için yarışan Aylin Kotil, seçimlerin ardından seçim sonuçlarıyla ilgili açıkalama yaptı.

Aylin Kotil milletvekili mi olacak?
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 06.04.2014 - 11:39

Seçim maratonunun ardından tutanak mesaisi yaptıklarını ve seçimden bu yana ilk kez dışarı çıkıp nefes alabildiğini ifade eden Kotil, yerel seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Seçimler esnasında kendi bölgesinde oldukça gerilimli bir gün geçirdiklerini ifade eden CHP adayı Aylin Kotil, ”Bir önceki seçimlerde AKP'nin 49.000 oyla kazandığı Beyoğlu’nda biz bu seçimde 52.000 oy çıkardık. Saadet partisi blok olarak Akp’ye oy verdi. Ülke genelindeki genel manzarayı da dikkate alacak olursak ve trafolara giren kedileri dikkate alırsak bu seçimlerin tarihe şaibeli olarak geçeceğini ifade edebiliriz” dedi.

Öte yandan milletvekili adayı olup olmayacağı yönündeki sorular karşısında önce yanıt vermek istemeyen Aylin Kotil, muhabirlerin ısrarlarıyla, ”Şu an sadece oylarımızın ziyan olmamasını istiyoruz. Bu süreci atlattıktan sonra elbette oturur gerekeni düşünürüz” diyerek Meclis'e göz kırptı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon