Avrupa'da Fenerbahçe rüzgarı!

Fenerbahçe Ülker, THY Euroleague'de yenilmezlik serisini 5 maça çıkardı.

Yayınlanma: 15.11.2013 - 10:42
Abone Ol google-news

THY Euroleague'de Fenerbahçe Ülker rüzgarı esmeye devam ediyor. Temsilcimiz Fenerbahçe Ülker, 5. hafta mücadelesinde Fransa'nın Nanterre takımını 83-66 mağlup etti. Fenerbahçe'nin yenilmezlik serisini 5 maça çıkardığı karşılaşmada Bogdanovic 20, Emir Preldzic 16 sayı sayı atarak sarı-lacivertlileri sırtladı.

Hakemler: Guerrino Cerebuch (İtalya), Sergiy Chebyshev (Ukrayna), Carlos Cortes (İspanya)

Fenerbahçe Ülker: Kenan Sipahi, Preldzic 16, Bogdanovic 20, Bjelica 15, Vidmar 4, Zoric 4, McCalebb 10, Kleiza 9, Melih Mahmutoğlu 5, Metecan Birsen

Nanterre: Meacham 3, Lighty 4, Gladyr 10, Daniels 13, Traore 20, Nzeilie, Judith 2, Jaiteh 4, Foster 6, Thomas 4, Passave

1. Periyot: 23-19
Devre: 44-32
3. Periyot: 58-50

OBRADOVIC: TARAFTARA TEŞEKKÜR EDERİM

Nanterre takımını 83-66 mağlup eden Fenerbahçe Ülker'in başantrenörü Zeljko Obradovic, iyi oynayarak kazandıklarını söyledi.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Obradovic, çok iyi bir galibiyet aldıklarını vurgulayarak, "Çok iyi basketbol oynayan bir takıma karşı mücadele ettik. THY Avrupa Ligi'ne çok iyi başladılar. Tek kötü maçları Partizan maçıydı. Çok sert ve çok atletik bir takım. Özellikle agresif savunmaları vardı. Bazı dakikalar hariç hücum ve savunmada iyi oynadık. Çok önemli bir galibiyet oldu. Bu müthiş atmosferi oluşturan taraftarlara da çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Sırp başantrenör, salona gelerek takıma destek veren Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a da teşekkür ederek, "Kendisinin varlığı bize büyük güç veriyor" dedi.

Nanterre Başantrenörü Pascal Donnadieu ise kısa bir açıklama yaparak, "Genel olarak takımım iyi oynadı. Maç boyunca güzel performans gösterdiler. Bu kadar farkla kaybetmek de benim için yeterli" şeklinde konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler