ATO’da İş İnsanları Seminerleri başladı

Ankara Ticaret Odası (ATO), “üyelerini geleceğe hazırlamak” amacıyla “İş İnsanları Seminerleri” adı verilen eğitim programları başlattı. Seminerlerde, şirketlerin verimli çalışması ve başarılı olması için “Z Kuşağının Yönetimi”, “İnsan Kaynakları Süreçleri”, “Finansal Tablolardaki Kilit Noktalar”, “Satışta Yeni Yaklaşımlar” başlıklarıyla eğitim verilecek.

Yayınlanma: 28.02.2020 - 10:51
Abone Ol google-news

ATO, 2020 yılının ilk eğitimine “İşverenlere ve Yöneticilere Özel Program”la başladı. “İş İnsanları Seminerleri” adı verilen eğitim programında ATO, üyelerine şirketlerin verimli çalışması ve başarılı olması için “Z Kuşağının Yönetimi”, “İnsan Kaynakları Süreçleri”, “Finansal Tablolardaki Kilit Noktalar”, “Satışta Yeni Yaklaşımlar” gibi konularda eğitimler verecek. 26 Şubat’ta başlayan ve 3 hafta boyunca devam edecek seminerlerde, alanında uzman isimler ATO Meclis Salonu’nda eğitim verecek. Katılımı Ücretsiz olan seminerler için kayıtlar, ATO’nun resmi internet sitesinden yapılabilecek. İşverenlere ve yöneticilere özel olarak haftada iki gün gerçekleşecek İş İnsanları Semineri’nin programı ise şöyle:


. Bugün: Neslihan Çetinkaya – Yöneticiler İçin Kritik Finansal Tablolar “Finansal Tablolarda Kilit Noktalar Nelerdir?”


. 4 Mart 2020 Çarşamba: Güler Manisalı Darman – Sürdürülebilir Şirketler İçin Kurumsal Yönetim “Nesillere Yayılan Şirketler İçin Kurumsal Yönetim Neden Önemlidir?”


. 6 Mart 2020 Cuma: Taner Çağlı – -1’den 0’a İngilizce “Türkler İngilizce Öğrenirken Neden Zorlanır?”


. 11 Mart 2020 Çarşamba: Funda Durmaz – İnsan Kıymetleri “İnsan Kaynakları Süreçleri Nelerdir?”


. 13 Mart 2020 Cuma: Sabit Yakın – Satışta Dönüşüm Şifreleri “Satışta Yeni Nesil Yaklaşımlar, Mega Trendler”


‘Yönetici, değişimin nabzını tutacak’


ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, kültürel çeşitlilik, küreselleşme ve bilginin getirdiği hızlı değişimin iş hayatında da gelişimi zorunlu kıldığını belirterek, şirket yöneticilerinin değişimin nabzını tutarak şirketini geleceğe taşıyacak donanıma sahip olması gerektiğini söyledi. İşletmelerde yöneticilerin, işgücünü, finansmanı ve pazarlama dahil işletmelerdeki tüm süreçleri bir orkestra şefi gibi doğru yönetebilmesiyle başarıya ulaşacağına dikkat çeken Baran, “Üye işletmelerimizin verimli çalışması, sektörlerinde başarılı olması, insan, para ve diğer kaynakların verimli kullanılması için önce yöneticilerimizin donanımlarının artması gerekiyor. Biz de Ankara Ticaret Odası olarak düzenlediğimiz eğitim programlarıyla üyelerimizi destekliyor, onları geleceğe hazırlıyoruz” dedi. ANKARA


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler