Alcatel 8 çekirdekli akıllı telefonunu görücüye çıkardı

Alcatel,sekiz çekirdekli akıllı telefonu One Touch Idol X+'yı görücüye çıkardı.

Alcatel 8 çekirdekli akıllı telefonunu görücüye çıkardı
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 14.01.2014 - 14:32

140.4 mi­li­met­re uzun­lu­ğun­da, 69.1 mi­li­met­re ge­niş­li­ğin­de, 7.9 mi­li­met­re ka­lın­lı­ğın­da ve 125 gram ağır­lı­ğın­da di­zayn edi­len ci­haz, gü­cü­nü Me­di­aTe­k'­in 2 GHz sa­at hı­zın­da ça­lı­şan se­kiz çe­kir­dek­li MT6592 mo­bil plat­for­mun­dan alı­yor. 16 GB'­lık eMMC da­hi­li de­po­la­ma ala­nı­nın ve 2 GB RA­M'­in eş­lik et­ti­ği akıl­lı te­le­fon, An­dro­id 4.2 Jelly Be­an sü­rü­müy­le ça­lı­şı­yor.

DARBELERE DAYANIKLI

Al­ca­te­l'­in ye­ni akıl­lı te­le­fo­nun­da 5 inç bü­yük­lü­ğün­de ve 1920 x 1080 pik­sel çö­zü­nür­lü­ğün­de do­kun­ma­tik ka­pa­si­tif ek­ra­na yer ver­di­ği­ni gö­rü­yo­ruz. IPS (In-Pla­ne Switc­hing) pa­nel tek­no­lo­ji­si­ni ta­şı­yan do­kun­ma­tik ka­pa­si­tif ek­ran­da, çi­zil­me ve dar­be­le­re kar­şı Dra­gon­ta­il cam pa­nel ter­cih edil­miş. İs­ten­me­yen par­mak iz­le­ri­nin önü­ne ge­çe­bil­mek adı­na ise ek­ra­na ole­op­ho­bic kap­la­ma uy­gu­lan­mış.

13 MP KAMERA

Akıl­lı te­le­fon ön yü­zün­de 2 me­ga­piksel, ar­ka yü­zün­de ise 13 me­ga­pik­sel çö­zü­nür­lü­ğün­de ol­mak üze­re iki adet ka­me­ra­ya sa­hip. Her iki ka­me­ra da 1920 x 1080 pik­sel çö­zü­nür­lü­ğün­de vi­de­o kay­dı ya­pa­bi­li­yor. Ci­ha­zın Tür­ki­ye­'ye de gel­me­si bek­le­ni­yor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler