AKP'li vekile ayakkabı kutusundan ihraç

Gülen kontejanında vekil seçildiği belirtilen İstanbul Milletvekili Muhammet Çetin’i kesin ihraç istemiyle disipline sevk etti. Disipline sevk de çetin ile ilgilii vekiller den gelen şikayet dilekçelerinin etkili olduğu öğrenildi.

AKP'li vekile ayakkabı kutusundan ihraç
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 16.01.2014 - 14:17

AKP yönetimi, Fetullah Gülen kontejanında vekil seçildiği belirtilen İstanbul Milletvekili Muhammet Çetin’i kesin ihraç istemiyle disipline sevk etti. Disipline sevk de çetin ile ilgilii vekiller den gelen şikayet dilekçelerinin etkili olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre dışişleri komisyon başkanvekili de olan Çetin’in yurt dışı gezilerinde Başbakan Tayyip Erdoğan’ın hastalığı ile ilgili olarak yabancı heyetlerin önünde “kanser tedavisi görüyor” dedidiği komisyon toplantılarında yolsuzluk ve rüşvet oparsyonuna gönderme yaparak “ayakkabı numaram 85” gibi espriler yaptığı milletvekilleri ile sohbetlerini cep telefonu ile kayıt altına alarak üçüncü kişilere dinlettiği milletvekillerine “operasyonda sen de vardın” diyerek, partide vekiller arasında “fitne yaratmaya çalıştığı” ileri sürüldü.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler