AKP'li Başkandan şok sözler: 'Beykozdakiler’den bir b..k olmaz!'

AKP’li Başkan’dan kendi seçmenine ağır sözler: ’Yaaa işin doğrusu, bişey söyleyim mi? Beykozdakilerden bir b..k olmaz, Beykoz’un vatandaşlarından bir b..k olmaz’

AKP'li Başkandan şok sözler: 'Beykozdakiler’den bir b..k olmaz!'
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 06.02.2010 - 13:09
Beykoz'un AKP'li Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, işler ters gidince ağzının ayarını öyle bir kaçırdı ki!.. Bu sözleri duyanlar kulaklarına inanamadı. Beykoz 1908 AŞ Futbol takımı oyuncuları, yaşadıkları sıkıntılardan dolayı belediyenin kapısını çaldılar.
 
PARALARIN İSTEDİLER
 
6 aydır parasız oynadıklarını ve sıkıntıları giderilmezse bu hafta 1. yarının son maçına çıkıp 2. yarı maçlarına çıkmaya güçlerinin olmadığını Belediye Başkanı ile paylaştılar.
 
Başkanlık makamında geçen konuşmada, futbolcular, Çelikbilek'e bir bir sıkıntılarını anlattılar. Ardından ise söz sırası Çelikbilek'e geldi. Ancak AKP'li Başkan, konuşma esnasında Beykozlulara ağır hakarette bulundu.
 
 
BEYKOZLULAR'DAN BİR B.K OLMAZ!
 
Para isteyen futbolculara "Yaaa işin doğrusu, bişey söyleyim mi? Beykozdakiler'den bir b..k olmaz, Beykoz'un vatandaşlarından bir b..k olmaz" diyen Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, takımın iki kaptanını ve zaman zaman araya giren oyuncuların konuşmasından etkilenerek, oyuncuların sezon sonuna kadar aylıklarını ödeme sözünü verdi.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler