AKP'li başkandan kadınlara ayrı otobüs

Elazığ'ın Keban ilçesinde AKP'den belediye başkanı seçilen Fethiye Atlı, ilçe içinde kadınlara yönelik otobüs seferleri koyarak ilk icraatını gerçekleştirdi.

AKP'li başkandan kadınlara ayrı otobüs
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 11.04.2014 - 17:51

Elazığ'ın Keban ilçesinde AKP'den belediye başkanı seçilen Fethiye Atlı Türkiye'nin ilk başörtülü belediye başkanlarından biri. Atlı'nın ilk icraatı da kadınlara yönelik oldu. Mazbatasını alıp göreve başlayan Atlı, kadınlara ilçe içinde hizmet verecek otobüs seferleri koyarak ilk icraatını gerçekleştirdi. Kadınlar, ilçe içerisinde rahat gezebilmelerini sağlamak amacıyla konulan otobüs seferlerinden ilk hafta ücretsiz faydalanacak. Daha sonra, ulaşım ücreti 50 kuruş olacak. Fethiye Atlı, yaptığı açıklamada, Keban'da yaşayan herkese eşit yaklaştığını söyledi.
 
Fakat kadınların sıkıntılarını gidermeye bir nebze öncelik verdiğini dile getiren Atlı, kadınların ilçe merkezinde ulaşımda sıkıntı yaşadıklarını vurguladı. Bu nedenle kadınlara yönelik otobüs seferleri başlattıklarını açıklayan Atlı, 'İlk bir hafta da ücretsiz olacak inşallah. Bir hafta sonra da çok cüzi bir miktara, 50 kuruşa gidip gelebilecekler.' diye konuştu. Atlı, ikinci icraatlarının ise içme suyu problemini çözmek olacağını aktardı.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon