AKP'li başkan Cumhuriyet devrimlerine isyan etti!

AKP’li Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, seçim çalışmaları kapsamında katıldığı bir toplantıda inkilap devrimlerini eleştirerek “Bu vatanı Latin alfabesini getirerek bir gecede cahilleştirdiler, Kitabımızı okumaya izin vermediler, Atalarımızın sarıklarını atıp şapka yaptılar. Başbakanımıza 11 kez suikast planladılar. Ama Allaha şükür bu millet vefalıdır” dedi.

Yayınlanma: 29.01.2014 - 17:02
Abone Ol google-news

Necmi Kadıoğlu dün Esenyurt İncirtepe mahallesinde bulunan Erzurum Aşkale Haydar Hacı Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde düzenlenen kahvaltı programına katıldı. Burada konuşan Kadıoğlu, sarıkların kaldırılmasına dem vurarak Latin alfebesine isyan etti. Erzurumluların her zaman AKP’nin yanında olduğunu belirten Kadıoğlu, “Bütün çılgın ve dünya projelerini AK Parti gerçekleştirir, 3’üncü köprü, 3’üncü havalimanı, kanal projesi, Metro, Marmaray ve daha neler neler. Bunların projeleri ise, yok çok sevecekmiş, hepimizi kucaklayacakmış, İstanbul’u ve Esenyurt’u eski haline döndüreceklermiş. Esenyurt 40 yılda gideceği yolu, 10 senede koşarak gitti. Hatırlayın, eski bakanları, toplayamayan bir hükümet vardı. 2 ayda toplanıyor 2 saat çay içip kalkıyorlardı. Şimdi ise her hafta bakanlar kurulu var ve ülkeyi nasıl daha iyi yerlere getirmek ve nasıl daha iyi hizmet etmek için çalışıyorlar. Bu vatanı Latin alfabesini getirerek bir gecede cahilleştirdiler, kitabımızı okumaya izin vermediler, ezanı 18 sene Türkçe okuttular, Camilerimizi çoğaltmak yerine yıktılar, Atalarımızın sarıklarını atıp şapka taktırdılar. Şapkaları 10 katına ülkemize satarak Yahudileri zengin ettiler. Başbakanımıza 11 suikast yaptırdılar ama Allaha şükürler olsun başarılı olamadılar. Bu millet vefalıdır, Başbakanına sahip çıkacaktır” diye konuştu.

Kadıoğlu'nun sözlerinin ardından çok sayıda yurttaş gazetemizi arayarak tepki gösterdi. Yurttaşlar, “Seçim çalışmalarında insanların inançlarını istismar etmek kabul edilemez. Modern hayata ve dünyaya kanalize olmanın kolaylaştırılması için yapılan devrimler sanki dine hakaret gibi algılanıyor. Asıl bunların bu gerici anlayışı ülkeye zarar veriyor” dediler.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler