AKP'den Arınç’a sansür

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın konuşmasının bir bölümünün detaylı olarak paylaşıldığı “akparti.org.tr” adresinde Başbakan’ı hedef alan sözlere yer verilmedi.

Yayınlanma: 08.11.2013 - 18:27
Abone Ol google-news

AKP’nin resmi sitesi akparti.org.tr, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın Başbakan Erdoğan’a dair söylediklerini sansürledi.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç’ın hükümette krizi işaret eden açıklamaları AKP’nin resmi internet sitesinde sansürlendi. Arınç, TRT Türk’e verdiği demeçte ‘karma öğreci evlerine denetim’ konusunda Başbakan Tayyip Erdoğan ile aralarında çıkan çelişki hakkında “Bunun sebebi ben değilim. Ben sadece bir bakan değilim, benim özgül bir ağırlığım var. Benim yıpranmamam lazım. Hiçe sayılmamam lazım. Birilerinin kum torbası haline getirilmek istemem lazım” ifadesini kullandı ve Başbakan’a seslenerek “Başbakan ile hükümet sözcüsü arasındaki çelişkinin sorumlusu ben değilim. Bu çelişkinin izah edilmesi dün, bugün, yarın kendisinden beklenir. Bence de çok doğru olan düşüncelerini Başbakan bugün, yarın açıklamalı” dedi.

 


 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler