Akare Fuarcılık Kütüphanesi Niksar/Çimenözü Köyüne Kuruluyor!

Akare Fuarcılık 2014 fuarları ile birlikte çok önemli bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atıyor. İhtiyaç sahibi öğrencilerin gelecekleri için çok önemli katkısı olacak bu proje ile birlikte her yıl Türkiye’nin bir köyünde seçilen bir okula 4000 kitaplık Akare Fuarcılık tarafından kütüphane kuruluyor.

Akare Fuarcılık Kütüphanesi Niksar/Çimenözü Köyüne Kuruluyor!
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 15.05.2014 - 12:00

27 Şubat-6 Mart tarihlerinde düzenlenen fuarlar sonrasında Tokat’ın Niksar ilçesine bağlı Çimenözü Köyü Aysel-Nadide Başar Yatılı Bölge Ortaokulu’na kurulan kütüphanenin açılışı 12 Mayıs Pazartesi günü, Niksar Kaymakamı Sayın Dr. Yusuf Gökhan YOLCU, Niksar Belediye Başkanı Sayın Özdilek ÖZCAN, Niksar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Recep Şaban YAVUZ ve Akare Fuarcılık Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Aslıhan Özenç’in katılımları ile gerçekleşti.


 
Konu ile ilgili Akare Fuarcılık Genel Müdürü Emrah Köknar şu açıklamalarda bulundu:“Akare Fuarcılık olarak 12 yıldır bir taraftan yurtdışında eğitim almak isteyen öğrencilerimize fuarlarımız ve yurtdışı eğitim danışmanlığı şirketlerimiz aracılığı ile ücretsiz hizmet verirken, diğer taraftan Türkiye üniversitelerinin yurtdışında tanıtılması ve ülkemize gelen yabancı uyruklu öğrenci sayılarının artırılması için Azerbaycan, Kazakistan, Mısır, Fas, Irak , Pakistan ve Amerika’da fuarlarımızı sürdürüyoruz. Bu organizasyonlara paralel olarak mümkün olduğunca fazla sayıda sosyal sorumluluk projesi içinde de yer almaya çalışıyoruz. Bu kapsamda ülkemizin çeşitli şehirlerinde, köy okullarına ‘SAKLAMA BAĞIŞLA, SENİN KİTABIN BENİM KİTABIM OLSUN’ sloganıyla kütüphaneler kurarak, buralardaki öğrencilere faydalı olabilmeyi hedefliyoruz. Bu projeyle ilgili ilk günden beri desteklerini arkamızda hissettiğimiz Niksar Kaymakamı Sn. Dr. Yusuf Gökhan Yolcu’ya, Belediye Başkanı Sn. Özdilek Özcan’a, Milli Eğitim Müdürü Sn. Recep Şaban Yavuz’a, Niksar Belediyesi Eski Başkanı Sayın Duran Yadigar’a ve İstanbul Niksarlılar Derneği’ne, şahsım ve şirketim adına çok teşekkür ediyorum“ dedi.
 
Firma Hakkında:
2001 yılından bu yana Türkiye’deki en kaliteli katılımcı ve ziyaretçi portföyüne sahip yurtdışı eğitim fuarlarını düzenleyen Akare Fuarcılık, fuarlarını yılda iki kez İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere 4 farklı şehirde gerçekleşiyor. Akare Fuarcılık, Türkiye’de gerçekleştirilen fuarların yanı sıra Azerbaycan, Kazakistan, Fas, Irak ve Pakistan gibi ülkelerde de yurtışı eğitim fuarları düzenliyor.
Amerika, İngiltere, Kanada, İspanya, Avustralya ve İtalya gibi dünyanın 20 farklı ülkesinden gelen 100’den fazla kurumun katıldığı Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları’nda ziyaretçiler; dil eğitimi, üniversite öncesi temel eğitim, iki ve dört yıllık ön lisans, yüksek lisans (master & doktora), sertifika ve yaz okulları programlarının yanı sıra vize başvuruları hakkında detaylı bilgi sahibi olabiliyorlar. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon