Acun'un kovduğu haber spikeri konuştu!

Ünlü haber spikeri Kaan Yakuphan, TV8'den ayrılmasının ardından ilk kez konuştu. MNG Holding'i bombalayan Yakuphan, Acun'a hiç kızgın olmadığını açıkladı.

Acun'un kovduğu haber spikeri konuştu!
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 06.01.2014 - 13:35
 
Ünlü haber spikeri Kaan Yakuphan, TV8'den ayrılmasının ardından ilk kez konuştu. MNG Holding'i bombalayan Yakuphan, Acun'a hiç ızgın olmadığını açıkladı.

İŞTE O AÇIKLAMA
 
"Kanalın kesin satıldığını da yine Acun Ilıcalı’nın “Mehmet Nazif Günal ile anlaştık, TV8’i alıyoruz hayırlı olsun” tweetti ile öğrendik ve MNG yönetiminden yine hiçbir açıklama yapılmadı bize. Haber olmayacak, haber merkezi lağvedilecek deniliyor ve biz bunu bilmiyoruz, spor da olmayacak deniliyor, spor servisi de bunu bilmiyor. Sadece Acun’un kanalı boş teslim alacağı dedikodusu vardı. Son güne gelecek olursak, mesela gün ortası bülteni yapıldı ertesi gün, gün ortası var mı bilmiyoruz. Öğleden sonra tüm birim müdürlerinin katıldığı bir toplantı yapıldı, haber genel yayın yönetmeni Gürcan Çilesiz ve Haber Müdürü Demet Soysal da katıldı. O toplantıda “Bu akşam da ana haber var ama bugün son, çıkışlar verilecek” denilmiş. Yani aynı gün öğrendik bir daha olmayacağımızı… Haber müdürümüz Demet koştura koştura aşağı geldi ve bize haberi verdi. O söyledikten yarım saat sonra insanlar teker teker telefonla çağırılarak fesihleri önlerine konuldu. Düşünün bir yandan ana habere hazırlanıyoruz diğer yandan işten çıkarmalar gerçekleşiyor, öyle ki bazı muhabir arkadaşlarımız dışarıda haberdeydi."
 
ACUNA KIZGIN DEĞİLİM
 
Acun Ilıcalı’ya kızmak gibi hakkım olamaz, çünkü bizi işten çıkaran, haklarımızı vermeyen, süreci yönetemeyen MNG Holding. Acun netice itibariyle kanalı satın alırken boş teslim alacağım diye anlaşmış, haber de istememiş buna kimse bir şey diyemez, kanal onun, para onun tercih onun. Sorun bizim eski yönetimin süreci iyi yönetmeyip krize çevirmesi. Bizimle ne Mehmet Nazif Günal muhatap oldu bu süreçte ne de Acun’u gördük. İnsanların duvara asılan listeden isimlerini öğrenmeleri bile insan haklarına, etiğe, her şeye aykırı. Sorun MNG yönetiminde, insanları bu duruma düşürmelerinde. Acun’a kızmak sanırım çok saçma olur. Kızgınlığımızın muhatapları ortadayken… ( Medyaradar/Alev Gürsoy Cimin) Haberin tamamı için tıklayın



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon