Sağlıklı ve pratik: Maş Fasulyeli ve Buğdaylı Ekşi Salata Tarifi
İster başlangıç ister ana öğün olarak tüketebileceğiniz, tazeleyici özelliğiyle favorilerinizden olacak maş fasulyeli ve buğdaylı ekşi salata tarifi sizin için vazgeçilmez olacak. İşte, Maş Fasulyeli ve Buğdaylı Ekşi Salata Tarifi...
Soğan, havuç ve mor lahanadan çıtır doku, buğday ve maş fasulyesinden doyuruculuk eklensin. Nar ekşisi ve limon son noktayı koysun ve yolculuk tabakta son bulsun. İşte, Maş Fasulyeli ve Buğdaylı Ekşi Salata Tarifi...
MAŞ FASULYELİ VE BUĞDAYLI EKŞİ SALATA TARİFİ
Malzemeler
- 1 su bardağımaş fasulyesi (haşlanmış)
- 1 su bardağı buğday (haşlanmış)
- 1 adet mor soğan
- 1/4 adet mor lahana
- 1/2 demet maydanoz
- 1 adet havuç
- 1 adet limonun suyu
- 1/2 çay bardağı nar ekşisi
- 1/2 çay bardağı zeytinyağı
- 2 çay kaşığı tuz
Yapılış
- Soğanı ve mor lahanayı ince uzun şeritler halinde doğrayın. Havucu soyacak yardımı ile şeritler halinde doğrayın.
- Maydanozu ince ince kıyın. Tüm malzemeleri derin bir kaba koyup harmanlayın ve servis edin. Afiyet olsun.
En Çok Okunan Haberler
- Kredi kartı ödemelerinde yeni dönem!
- Volkan Demirel'den boşanma iddialarına yanıt
- İran Cumhurbaşkanı Reisi hayatını kaybetti!
- Kiralarda 'yüzde 25 zam sınırı' devam edecek mi?
- En iyi babalar bu 4 burçtan çıkıyor!
- Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe ve Galatasaray iddiası
- Uluslararası Ceza Mahkemesi'nden 'Netanyahu' kararı
- 31 Mart gecesi üzüldüğü iki şehri açıkladı
- ‘Ölüm Komitesi’nin Üyesiydi
- TÜGVA'nın tüm okullara girişine onay!