Vizyonda 6 yeni film

Vizyonda 6 yeni film
07 Şubat 2014 Cuma, 11:16
Vizyonda 6 yeni film
Vizyonda 6 yeni film
Muhteşem Güzellik; Paolo Sorrentino'nun yönettiği filmde, Toni Servillo, Carlo Verdone, Sabrina Ferilli ve Isabella Ferrari rol aldı.
Vizyonda 6 yeni film
Herkül: Efsane Başlıyor; Renny Harlin'in yönetmen koltuğuna oturduğu filmde Kellan Lutz, Scott Adkins, Liam McIntyre ile Liam Garrigan gibi oyuncular rol alıyor. Tarihin en ünlü mitolojik kahramanlarından Herkül'ün, 3D formatında izleyiciyle buluştuğu filmde, izleyiciler, tekinsiz bir dünyada zorlu bir maceraya konuk oluyor.
Vizyonda 6 yeni film
Mr. Banks; Yönetmenliğini John Lee Hancock'un yaptığı filmin senaryosu, Sue Smith ve Kelly Marcel ikilisine ait. Disney klasiği “Mary Poppins”in beyazperdeye taşınma hikayesinin sıradışı, bugüne kadar hiç anlatılmayan perde arkasına dayanan Disney filmi “Saving Mr. Banks”te Emma Thompson ve Tom Hanks baş rolü paylaşıyorlar.
Vizyonda 6 yeni film
Lego Filmi; Yönetmen koltuğunu Phil Lord ile Chris Miller'in paylaştığı "Lego Filmi", animasyon hayranlarını sinema salonlarına çekmeyi hedefliyor.
Vizyonda 6 yeni film
Daire; Atıl İnaç'ın senaryosunu yazdığı ve yönettiği filmin oyuncu kadrosunda Fatih Al, Nazan Kesal, Erol Babaoğlu ile Selen Uçer yer alıyor. İlk gösterimi 20. Altın Koza Film Festivali'nin Ulusal Yarışma seçkisinde gerçekleştirilen filmde, üç karakterin kullanılmayan bir havaalanı etrafında gelişen trajikomik hikayesi anlatılıyor.

En Çok Okunan Haberler