Yaz lastiği testinin şampiyonu Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 oldu
Goodyear'ın Eagle F1 Asymmetric 6 lastiği, 12 test ölçümünün 10'unda birinci veya ortak birinci olma başarısı gösterdi.
![Yaz lastiği testinin şampiyonu Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 oldu](/Archive/2023/3/24/2064554/kapak_175135.jpg)
Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6, Auto Bild'in en son yaz lastiği testinde birinci oldu.
Goodyear açıklamasına göre, markanın ultra yüksek performanslı (UHP) lastiği, diğer 49 üründen daha iyi performans göstererek bu testte liste başı oldu.
Auto Bild'in yaz lastiği testi, kuru ve ıslak zeminde kapsamlı bir dizi özelliği değerlendirdi ve test uzmanlarının lastiklerin zaman içindeki performansını ölçmek için laboratuvarda özel bir aşınma testi kullanmasıyla özellikle dayanıklılığa odaklandı.
Goodyear'ın Eagle F1 Asymmetric 6 lastiği, 12 test ölçümünün 10'unda birinci veya ortak birinci oldu. Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 aynı zamanda Auto Bild'in Eco-Master unvanına layık görüldü.
HANGİ ARAÇLAR İÇİN UYGUN?
Auto Bild test uzmanları, lastiğin kullanım ömrü boyunca performansını koruduğunu ve toplam kilometre performansında rakip markaları geride bıraktığını belirtti. Goodyear lastiği, testte olumsuz geri bildirim almayan tek lastik oldu.
Eagle F1 Asymmetric 6'nın, yüksek performanslı içten yanmalı motorlu (ICE) otomobiller ve daha büyük SUV ve elektrikli otomobiller (EV) için uygun olduğu bildirildi.
![Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon](/content/images/cumhuriyet-tatil-banner-300x250.jpg)
En Çok Okunan Haberler
-
Demirören Holding yöneticisine tutuklama!
-
'AKP dolmuşuna binenin akıbeti uçurumdur'
-
Fark kapanıyor, 4 parti barajı geçiyor!
-
'Erdoğan talimat verdi, Ali Erbaş durdurdu'
-
Erdoğan, Özel'e açtığı davada kaybetti
-
AKP'li milletvekilinden skandal sözler!
-
Gazeteci Meral Kara Delen hayatını kaybetti
-
'Kral Kaybederse' dizisinin Kenan Baran'ı gerçekte kim?
-
Devlet Bahçeli'den flaş 'TÜSİAD' çıkışı
-
Dokuz belediye başkanından Yavaş'a destek