Son Dakika: Bakan Vedat Bilgin'den 'ara zam' açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Temmuz ayında bütün çalışanların yüzünü güldürecek bir düzenlemeyi de Türkiye gerçekleştirecek durumdadır" dedi.

Son Dakika: Bakan Vedat Bilgin'den 'ara zam' açıklaması
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 14.06.2022 - 11:24

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den temmuz ayında ara zam sinyali geldi.

Bilgin, "Biz emeği, çalışanlarımızı enflasyona ezdirmeyeceğiz. Yani önümüzde temmuz dönemi var. Çalışanlarımızla sadece kamu emeklileri ile kamu çalışanları ile değil, özel sektör emeklileri ile Bağkurlularla çeşitli konumda bulunan emekliler de dahil hepsini kapsayan, sadece enflasyon farkını değil onların sosyal konumlarını destekleyecek bir çalışmayı sürdürüyoruz. Yani temmuz ayında bütün çalışanların yüzünü güldürecek, hiç olmazsa enflasyona karşı 'Benim devletim benim yanımdadır' dedirtecek bir düzenlemeyi de Türkiye gerçekleştirecek durumdadır" dedi.

ERDOĞAN DA TEMMUZ AYINA İŞARET ETTİ

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da dün yaptığı bir açıklamada “Temmuz ayında enflasyon farklarıyla, ocak ayında ücretlerdeki yeni düzenlemelerle her kesimi rahatlatacağız” demişti.

Erdoğan, 6 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilen Kabine Toplantısı sonrası da açıklamalarda bulunarak şöyle demişti:

“Temmuz ayındaki enflasyon farkı artışlarıyla ücretlileri biraz daha rahatlatacağız. Yılbaşında tüm çalışanların durumlarını gözden geçirerek herkesin hakkını almasını temin edeceğiz. Sosyal yardım şemsiyemizi genişleterek hiçbir vatandaşımızın mağduriyetine izin vermeyeceğiz”


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler