Özgür Erdursun yeni gündem deyip duyurdu! 'EYT’de 8 Eylül 1999 sonrası...'

Kişisel sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapan Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, EYT düzenlemesinde ‘yeni gündem’i açıkladı. İşte EYT’de 8 Eylül 1999 tarihiyle ilgili ayrıntı...

Yayınlanma: 18.04.2023 - 12:35
Özgür Erdursun yeni gündem deyip duyurdu! 'EYT’de 8 Eylül 1999 sonrası...'
Abone Ol google-news

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) yasa teklifi Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu’nda görüşülerek kabul edildi, ardından Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. EYT şartlarını tamamlayanlar emeklilik dilekçesini verdi ve ilk maaşlar yattı.

EYT emeklilik maaşı alanların yanı sıra EYT’de emeklilik hayali suya düşenler oldu. SGK Uzmanı Özgür Erdursun bu kez EYT düzenlemesinde ‘yeni gündem’i açıkladı.

EYT’de kademeli prim gün şartı nedeniyle binlerce emeklilikte yaşa takılanlar emekli olamadı. EYT’de kademeli prim gün şartı için Ramazan Bayramı öncesi bir düzenleme yapılacağı kulislerde konuşuluyor ama henüz bir gelişme yaşanmadı.

Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun EYT’de 8 Eylül 1999 tarihiyle ilgili yeni bir gelişmeyi sosyal medya hesabından paylaştı. 

"EYT DÜZENLEMESİNDE YENİ GÜNDEM BU"

Erdursun EYT’de yeni gündemin 8 Eylül 1999 sonrası işe girişi olanlara kademeli emeklilik olduğunu belirtterek şu paylaşımda bulundu:

“Yeni gündem 8.9.1999 sonrası işe girişi olanlara kademeli emeklilik ve Bağ-Kur’luların emeklilikte prim günlerinde indirime gidilmesi…”


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler