Bakan açıkladı: Bugün hesaplara yatıyor
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, kasım ayına yönelik toplam 5,6 milyar lira tutarındaki yaşlı ve engelli aylığının bugün itibarıyla hesaplara yatırılmaya başlandığını açıkladı.

Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, yazılı açıklamayla engelli ve yaşlılara yönelik kapsayıcı ve düzenli sosyal yardım programları geliştirdiklerini belirtti.
Engelli ve yaşlıların toplumsal hayata tam ve etkin katılımlarının yanı sıra bağımsız şekilde yaşayabilmeleri için eğitimden sağlığa, ekonomiden sosyal hayata her alanda onların yanlarında olduklarını vurgulayan Bakan Göktaş, "Bu doğrultuda kasım ayına yönelik yaşlı aylığı ve engelli aylığını bugün itibarıyla hesaplara yatırıyoruz. Kasım ayı için yaklaşık 3,1 milyar lirası yaşlı aylığı, yaklaşık 2,5 milyar lirası engelli aylığı olmak üzere toplam 5,6 milyar lira tutarındaki yaşlı aylığı ve engelli aylıklarını bugün itibarıyla hesaplara aktarıyoruz" ifadelerini kullandı.
Etiketler:
#maaş

En Çok Okunan Haberler
-
Volkan Konak için insanlık dışı sözler
-
Tutuklamayı reddeden hakime ceza!
-
Volkan Konak hayatını kaybetti
-
Bahçeli'den 'yeni anayasa' çağrısı!
-
En son ankette Erdoğan'ı üzecek sonuç!
-
'Sen bilmez misin devrimciler korkmaz'
-
Özel'den İBB'ye 'kayyum' iddiası!
-
Volkan Konak sahnede hayatını kaybetti
-
Volkan Konak'ın vasiyeti ortaya çıktı
-
Volkan Konak'a ilk müdahaleyi yapan doktordan açıklama