Eğitim-İş’ten ÖMK’ye pankartlı tepki
Eğitim-İş Sendikası Denizli Şubesi, Öğretmenlik Mesleği Kanun Teklifi’ne (ÖMK) şehrin en işlek caddesine astığı pankartla tepki gösterdi. Eğitim- İş 2 Nolu Şube Başkanı Tahir Çetin, "Öğretmenleri ayrıştıran kanunu kabul etmiyoruz" dedi.

Eğitim sendikaların Öğretmenlik Mesleği Kanun Teklifi’ne yönelik tepkileri sürüyor. Eğitim-İş Denizli Şubeleri, şehrin en işlek noktalarından biri olan Gazi Bulvarı'ndaki bir binaya "Öğretmenleri unvanlarıyla ayrıştıran öğretmenlik meslek kanunu kabul etmiyoruz" yazılı pankart astı.
Eğitim-İş 2 Bolu Şube Başkanı Tahir Çetin, "Eğitim-İş, öğretmenleri yok sayan ve mesleki itibarımızı sarsan öğretmenlik meslek kanununa karşı eylemlerine devam ediyor. Meclis önündeki nöbet eylemlerimizle birlikte Denizli'de bugün pankart eylemimizi gerçekleştirdik. Eğitim İş Denizli Şubeleri olarak sesimizi yükseltmeye ve öğretmenlerimizin haklarını aramaya devam edeceğiz" dedi.

En Çok Okunan Haberler
-
Volkan Konak için insanlık dışı sözler
-
Tutuklamayı reddeden hakime ceza!
-
Volkan Konak hayatını kaybetti
-
En son ankette Erdoğan'ı üzecek sonuç!
-
Bahçeli'den 'yeni anayasa' çağrısı!
-
'Sen bilmez misin devrimciler korkmaz'
-
Özel'den İBB'ye 'kayyum' iddiası!
-
Volkan Konak sahnede hayatını kaybetti
-
Volkan Konak'ın vasiyeti ortaya çıktı
-
Volkan Konak'a ilk müdahaleyi yapan doktordan açıklama