DGS sonuçları neden açıklanmadı? DGS sonuçları ne zaman açıklanacak?

İki yıllık ön lisans programlarından dört yıllık lisans programlarına geçiş yapmak isteyen önlisans mezunlarının katıldığı sınav, 30 Haziran Pazar günü düzenlenmişti. Peki, DGS sonuçları neden açıklanmadı? DGS sonuçları ne zaman açıklanacak?

DGS sonuçları neden açıklanmadı? DGS sonuçları ne zaman açıklanacak?
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 25.08.2024 - 14:45

Binlerce öğrenci 30 Haziran Pazar günü düzenlenen DGS sonuçlarının erişime açılacağı günü bekliyor. Peki, DGS sonuçları neden açıklanmadı? DGS sonuçları ne zaman açıklanacak? 

DGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2024 DGS sonuçlarının ne zaman açıklanacağı henüz bilinmiyor. ÖSYM sınav takviminde DGS sonuçları açıklanma tarihi ile ilgili bir bilgi yer almıyor.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM), 2024-Dikey Geçiş Sınavına (DGS) başvuran adayların, eğitim bilgilerinin kontrolünü 2 Eylül'e kadar yapabileceklerini bildirdi.

Buna göre DGS sınav sonuçlarının 2 Eylül 2024 Pazartesi gününden sonra açıklanması bekleniyor. Konu ile ilgili bir açıklama geldiğinde haberimiz güncellenecektir.

DGS SONUÇLARI NASIL VE NEREDEN SORGULANIR?

DGS 2024 sonuçları ÖSYM tarafından yapılacak açıklama sonrasında https://sonuc.osym.gov.tr adresi üzerinden sorgulanabilecek.

Adaylar, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile sisteme giriş yaparak sınav sonuçlarını öğrenebilecek.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler