Karadeniz’de bombaladılar: Ruslar kendilerini vurdu
Rusya Deniz Kuvvetleri, “Rusya Federasyonu'na ait savaş gemisi, kendi savaş uçaklarını 'dost ateşi' ile Karadeniz'de imha etti” açıklamasını yaptı.

Rusya’nın Ukrayna topraklarına yönelik başlattığı askeri harekatın 3. gününde Rusya, saldırılarını sürdürüyor.
Odessa kentinde de Ukrayna Kara Birlikleri ve hava kuvvetleri tarafından Rus uçak ve birliklerine karşı direniş sürerken, Ukrayna Deniz Kuvvetleri tarafından yapılan açıklamada, “Rusya Federasyonu'na ait savaş gemisi, kendi savaş uçaklarını 'dost ateşi' ile Karadeniz'de imha etti” denildi.
Ukrayna Hava Kuvvetleri de Rus uçağının düşmesinin ardından yayınladığı mesajda, “Karadeniz’de Füze Birimleri tarafından Rus Su-30 savaş uçağı imha edildi. Cehenneme hoş geldiniz!” ifadeleri yer aldı.
SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI GETİRİLDİ
Ukrayna’nın Önemli liman kentlerinden olan Odessa’da, Rus askerleri ve Ukrayna askerleri arasındaki çatışmaların şiddetini artırmasının ardından, TSİ 23:00 ile 05:00 saatleri arasında sivillerin sokağa çıkması yasaklandı.

En Çok Okunan Haberler
-
Murat Ağırel ve Timur Soykan gözaltına alındı!
-
Madem tarih yazmaya karar verdiler: Yozgat'ta olacağız!
-
CHP ile AKP arasında dev fark!
-
Özel'den Bakan'a sert tepki
-
Cumhurbaşkanlığı Teşkilatı'na atamalar
-
AKP Genel Merkezi'nde polis intiharı!
-
Berkay Gezgin'in de arasında olduğu 102 gence tahliye!
-
Ülkeyi seçime götürecek seçim
-
Yandaş medya milli oyuncuyu hedef gösterdi!
-
CHP'nin olağanüstü kurultayının iptali başvurusuna ret!