İngiltere'de bir temizlik görevlisine suçlama: Öldürüp, cesedini çöp kutusuna attı
İngiltere'de 54 yaşındaki temizlik görevlisi, 24 yaşındaki kayıp Maureen Gitau'yu öldürüp cesedini “toplanması için çöp kutusuna atmakla“ suçlanıyor.
![İngiltere'de bir temizlik görevlisine suçlama: Öldürüp, cesedini çöp kutusuna attı](/Archive/2023/1/5/2018745/kapak_162828.jpg)
İngiltere'de bir temizlik görevlisi, kayıp bir kadını öldürdükten sonra cesedini bir çöp kutusuna atmakla suçlanarak mahkemeye çıkarıldı.
24 yaşındaki Maureen Gitau, en son 5 Aralık'ta Londra'nın güneydoğusundaki Deptford'daki evinden çıkarken görülmüştü.
54 yaşındaki temizlik görevlisi Mark Moodie bugün Old Bailey'de cinayet suçlamasıyla video bağlantısı aracılığıyla hakim karşısına çıktı.
Mahkemeye 5 Aralık'ta Gitau'nun, Moodie ile birlikte bir mülke girdiği ancak canlı çıkmadığı söylendi.
Gitau'nun, binada öldürüldüğü ve cesedinin 8 Aralık'ta toplanan bir çöp kutusuna atıldığı iddia ediliyor.
Polis, Gitau'nun, "muhtemelen öldürüldüğünü" söyledikten sonra Moodie'yi cinayetle suçladı. Soruşturmalar devam ederken ceset henüz bulunamadı.
Etiketler:
#ingiltere
![Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon](/content/images/cumhuriyet-tatil-banner-300x250.jpg)
En Çok Okunan Haberler
-
Demirören Holding yöneticisine tutuklama!
-
'AKP dolmuşuna binenin akıbeti uçurumdur'
-
Fark kapanıyor, 4 parti barajı geçiyor!
-
'Erdoğan talimat verdi, Ali Erbaş durdurdu'
-
Erdoğan, Özel'e açtığı davada kaybetti
-
AKP'li milletvekilinden skandal sözler!
-
Gazeteci Meral Kara Delen hayatını kaybetti
-
'Kral Kaybederse' dizisinin Kenan Baran'ı gerçekte kim?
-
Devlet Bahçeli'den flaş 'TÜSİAD' çıkışı
-
Dokuz belediye başkanından Yavaş'a destek