Doha'da Gazze diplomasisi başladı: Ateşkes sağlanacak mı?
Gazze'ye yönelik saldırılarda ateşkes sağlanması ve rehine serbest bırakma anlaşması için Katar'ın başkenti Doha'da müzakereler başladı.

Gazze'ye yönelik saldırılarda ateşkes sağlanması ve rehine serbest bırakma anlaşması için Doha'da müzakereler başladı.
Reuters'ın haberine göre, konuyla ilgili bilgi sahibi bir yetkili, görüşmelerin başladığını bildirdi.
İsrail'in istihbarat şefinin, ABD ve Mısır'dan mevkidaşlarıyla birlikte, Katar Başbakanı'nın da katılımıyla yeni tur görüşmelere dahil olması bekleniyor.
Bu kritik görüşmelerin, bölgede süregelen çatışmaları sona erdirme ve rehinelerin serbest bırakılması amacıyla yürütüldüğü belirtiliyor.
Doha'daki bu müzakereler, uluslararası toplumun gözünü Gazze'ye çevirdiği bir dönemde, taraflar arasında uzlaşı sağlanması açısından büyük önem taşıyor.

En Çok Okunan Haberler
-
Murat Ağırel ve Timur Soykan gözaltına alındı!
-
Madem tarih yazmaya karar verdiler: Yozgat'ta olacağız!
-
CHP ile AKP arasında dev fark!
-
Mahir Polat için ev hapsi kararı
-
Özel'den Bakan'a sert tepki
-
Cumhurbaşkanlığı Teşkilatı'na atamalar
-
Ülkeyi seçime götürecek seçim
-
Yandaş medya milli oyuncuyu hedef gösterdi!
-
Berkay Gezgin'in de arasında olduğu 102 gence tahliye!
-
CHP'nin olağanüstü kurultayının iptali başvurusuna ret!