Fransız Albay: NATO, Rusya sınırlarındaki varlığını uzun yıllar sürdürecek
Fransız Albay, NATO'nun, Rusya ile sınırı bulunan müttefik ülkelerde askeri varlığını "uzun yıllar" sürdüreceğini söyledi.

Romanya'da konuşlu NATO'ya bağlı Fransız kuvvetlerinin sözcüsü Albay Flavien Garrigou Granchamps, NATO'nun, Rusya sınırlarındaki askeri birliklerinin varlığını "uzun yıllar" sürdürmeyi planladığını söyledi.
Flavien Garrigou Granchamps, NATO'nun, şu anda "durumun istikrara kavuşmasını sağlamak için uzun yıllar" Rusya sınırları boyunca faaliyet sürdüreceğini ifade etti.
Granchamps, NATO'nun, Rusya ile sınırı bulunan müttefik ülkelerde yeni karargahlar oluşturduğunu, bu ülkelerde bulunan birliklerin düzenli olarak faaliyet göstereceklerini söyledi.
Granchamps ayrıca, Rusya ile sınırı olan NATO ülkelerinin ordularıyla ilişkilerin güçlendirilmesi ve silah, mühimmat ve teçhizatın ön konuşlandırılmasıyla birlikte kuvvet sayısının "birkaç gün içinde" 5 bin kişiye çıkarılabileceğini söyledi.

En Çok Okunan Haberler
-
İmamoğlu ve Candaş Tolga Işık arasında diploma diyaloğu
-
Küçükkaya'dan 'ROK' krizine yeni yorum!
-
Sürücüler dikkat! Beyaz far tarihe karışıyor...
-
'Canından bezdirdiler, istifa etmek zorunda kaldı'
-
Başsavcılığın acelesi var!
-
'Son kabadayı' olarak biliyordu: Koğuşunda ölü bulundu
-
Erdoğan'dan flaş 'DEM Parti' açıklaması
-
Acun Ilıcalı'dan 'İmamoğlu' açıklaması
-
İmamoğlu'na üçüncü 'salon' engeli!
-
Son seçim anketinde büyük fark